Catalinbread CB Tap

Tap for Belle Epoch Deluxe

Varenr: 1175616
Catalinbread CB Tap Tap for Belle Epoch Deluxe
1 146,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

CB TAP er vår eksterne tappemekanisme som ble bygget for å koble til vår Belle Epoch Deluxe. CB TAP gir ikke bare TAP-funksjonalitet til Belle Epoch Deluxe, men kobles også til noe med et tap-tempo ut (unntatt sjefpedaler og andre ikke normalt åpne kraner).



CB-trykk kommer med en Catalinbread-merket seks-tommers 1/4 'TRS-lappekabel for å koble den til hvilken pedal du bestemmer deg for å bruke.



For å bruke CB-trykk med med Belle Epoch Deluxe: Plugg den ene enden av 1/4 'TRS -kabelen til uttrykksutgangen til deluxen og den andre enden til' DLX '-inngangen til CB TAP, begynn deretter å tappe og LED -indikatoren vil følge med. < /p>



For å bruke CB-trykk med en annen pedal (til og med samtidig som deluxen): plugg den ene enden av 1/4 'TRS-kabelen til en hvilken som helst ikke-boss pedals trykk ut og plugg Andre ender i 'trykk' -inngangen til CB -trykk, og begynn deretter å tappe. LED-indikatoren vil ikke lyse opp når du bruker ikke-Deluxe-pedaler.

 

CB-trykk vil sette en forsinkelsestid som deretter kan multipliseres til ensartede underavdelinger ved å justere ' Echo Delay 'Knob.  



En advarsel å merke seg er at CB TAP ikke vil tappe noe utenfor Belle Epoch Deluxes forsinkelsesområde. For eksempel vil den ikke tappe saktere enn 800ms. Dette forbeholdet gjelder bare når du tapper Belle Epoch Deluxe.