Catalinbread Soft Focus

Varenr: 1175474
Catalinbread Soft Focus Catalinbread Soft Focus Catalinbread Soft Focus
3 611,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
09.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

En øyeblikkelig shoegaze -opplevelse basert på den myke fokuspatchen til Yamaha FX500

 

Soft Focus Patch på Yamaha FX500 ble mye brukt på 90 -tallet av Early Shoegaze band, spesielt sakte på Souvlaki. Med sine røtter i den lappen, er Catalinbread Soft Focus ment å være en øyeblikkelig shoegaze -knapp, samtidig som de tar opp de mest skarpe problemene med den opprinnelige enheten. Den opprinnelige enheten hadde en veldig plug-and-play-tilnærming, og tilbyr Nomix Control, en under-par forforsterker og et skrekkelig tonesugende bypass-signal.

 

i hjertet , det myke fokuset er en sterkt modifisert plate -reverb med justerbar tid, som deretter deles opp i tre. En sti inneholder en 'symfonisk' kormodulator, en annen har en velutstyrt oktav-up blandet med reverb, og den tredje banen etterlater reverb uberørt. MOD -knotten styrer hastigheten på koret på banen en, og symfoniknappen kontrollerer nivået på oktaven på banen to. Alle kontrollene er 'koblet' til tonen i Reverb for å gi brukerne et ekspansivt spillfelt for å oppdage og finjustere.

 

Vårt myke fokus er ikke en nøyaktig rekreasjon men ble uttømmende sammenlignet med vår egen FX500. Forskjellen er at en ganske generisk digital forsinkelse av fast tid er til stede på den myke fokuslappen. Vi fant ut at det å forlate denne funksjonen intakt spiste inn i lappens minne bare litt for mye for så liten utbetaling, så vi overlater det tillegget til deg og din favorittforsinkelse.