Catalinbread Karma Suture Germanium

Fuzz pedal

Varenr: 1123263
2 973,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
09.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

En boblende kull av jevn-orden harmonikk!


"Karma sutur vil belønne dine gode toneintensjoner ved å snøre lyden din med fantastiske harmonikker som blomstrer og blomstrer, og gjøre kraftakkordet En tantrisk hendelse! "


Vi prøver ut mange forskjellige kretsløp på Catalinbread når vi leter etter nye ideer, og leter alltid etter den gnisten til noe spesielt. I løpet av en slik prototyping økt, skilte en krets virkelig ut. Vi snakker om en sjelden og uklar krets kjent som harmonisk perkolator. “Wow! Det er noe som skal utvinnes her! ” Denne kretsen har den fantastiske egenskapen til å generere overveiende harmonikk med jevn orden-som skaper en utrolig søt og klar forvrengning. Du kjenner kanskje til denne kretsen fra bruken av Steve Albini, som eier en bestemt enhet som tilsynelatende har magiske egenskaper, ingen annen enhet ser ut til å ha. Vi kunne søke etter hellige gral og jage regnbuer, men vi så et potensial utover en persons bruk av det. Merkelig nok har ‘perkolatoren et rykte for å skape en stygg lyd, om enn en kul og stygg lyd. Men vi fant noe vakkert i det. Så vakkert at du kunne spille komplekse jazzakkorder gjennom den og hver lapp ringer søte og seg klare. Så ved å bruke den originale kretsen som springbrett, opprettet vi Karma Suture.