Casio CDP-S360

Varenr: 1178308
Casio CDP-S360 Casio CDP-S360 Casio CDP-S360 Casio CDP-S360
6 579,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
  • Kompakt digitalpiano med 88 tangenter og display
  • Scaled Hammer Action Keyboard II med 3 sensorer
  • 700 st innebyggede lyder, 200 st rytmer og pitchbend
  • 8+8 w høyttalere, hodetelefonutgang og AUX-in.
  • Kompatibel med trådløs Casio WU-BT10-adapter (selges separat)
  • Forvandle CDP-S360 til et møbel med et CS-470P benstativ og 3-pedalenheten SP-34 (begge selges separat)

CDP-S360 er et kompakt 88 tangenters digitalpiano med Scaled Hammer Action Keyboard II og 3 sensorer for ekstremt dynamisk spill og mulighet for retrig. CDP-S360 har 700 lyder med alt fra forskjellige keyboardinstrumenter til diverse slagverk og med 200 rytmer har du noe for alle musikkstiler. Dette pianoet har en rekke funksjonsknapper og et tydelig display. Du navigerer deg lett frem til pianoets mange funksjoner og innstillinger. Det går også an å styre CDP-S360 med hjelp av gratisappen CASIO MUSIC SPACE for smarttelefoner og nettbrett/iPad. Med den trådløse MIDI- og lyd-adapteren WU-BT10 (selges separat) kan du koble din smarttelefon eller tablet/iPad trådløst til ditt digitalpiano.

CASIO MUSIC SPACE er en digital musikklærer, konsertsimulator, musikkspiller og mye mer. En komplett digital løsning for å se, lytte og spille musikk. En app for alle som vil leke og lære å spille. CASIO MUSIC SPACE er for nybegynnere, de som børster støv av gamle ferdigheter og alle som vil oppleve en ny måte å spille på. CASIO MUSIC SPACE er gratis.