Boss GK-5B Bass-pickup

Varenr: 1191040
Boss GK-5B Bass-pickup Boss GK-5B Bass-pickup
3 490,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Neste generasjons delt basspickup for BOSS gitarsyntheizere

GK-5B er en basspickup du selv kan installere, og som er laget for det avanserte Serial GK digitale grensesnittet som finnes i de nyeste gitarsythesizerproduktene. Serial GK har forbedret ytelse sammenlignet med det tidligere analoge 13-pins grensesnittet, og åpner opp et univers av nye soniske muligheter i gitar- og bass-syntese.

 

  • Neste generasjons delt pickup for elektriske basser
  • Støtter Serial GK-grensesnittet som brukes i de nyeste BOSS gitarsynthesizerproduktene
  • Stabil digital overføring
  • Lett og strømlinjeformet tilkoblingskabinett med en lavere profil enn tidligere GK-pickuper
  • Flat, slank pickup som passer de fleste elektriske basser med fire, fem eller seks strenger
  • Justerbar sensoravstand som passer de fleste bassbroer
  • Tilkoblingskabinettet festes til instrumentets stroppknapp med den inkluderte braketten
  • Spesialdesignede BOSS Serial GK-kabler (BGK-serien) er tilgjengelig, for stabil og nøyaktig bruk med Serial GK-produktet ditt

 

 

Utvid den kreative rekkevidden din med en BOSS delt pickup

GK-5B delt pickup er en spesialisert basspickup laget for GM-800 og andre BOSS gitarsynthesizerprodukter. Til forskjell fra standard gitarpickuper, som sender alle strengesignalene til en kombinert utgang, registrerer GK-5B hver streng individuelt, og sender signalene til separate utganger innenfor Serial GK-systemet. Denne isolerte strenginformasjonen gjør at det kompatible BOSS-produktet ditt kan utføre alle mulige avanserte bearbeidingsoppgaver som ikke er mulig med standard pickuper.

 

Om neste generasjons Serial GK-system

Serial GK er et nytt digitalt instrumentgrensesnitt utviklet for BOSS gitarsynthersizere. Den har en trygg, plassbesparende tilkobling som har en lavere profil enn tidligere GK-produkter. Kablene i BOSS BGK-serien er spesialdesignet for optimal ytelse med Serial GK-systemet, og de er mer solide og enklere å håndtere enn 13-pins analoge kabler.

 

Kompatibel med de fleste basser

GK-5Bs store bredde og seks interne sensorer støtter installasjon på omtrent alle elektriske basser med fire, fem eller seks strenger. Du kan også ta det videre og justere sensoravstanden under pickupen slik at den passer perfekt til broavstanden på instrumentet ditt.