280539 280539 280539 280539 280539 280539 280539

Boss CB-EG10 Guitar Gig bag

Varenr: 1147041
890,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
22.10.2021 dersom leverandør har varen på lager
Beskrivelse
Beskrivelse

Høykvalitets beskyttelse i lettvektsdesign


Lett, men beskyttende gitarbag med solide yttermaterialer, tykk indre polstring, to avtakbare gitarhalsstøtter, med mer.


BOSS CB-EG10 er laget for å passe til et stort utvalg elektriske gitarer, og er den ideelle løsningen for gitarister som trenger overlegen instrumentbeskyttelse samtidig som vekten er så lav som mulig. Solide yttermaterialer og tykk polstring beskytter gitaren når du er på farten, og det komfortable håndtaket og de polstrede stroppene gjør det enkelt å ta den med seg. Den har også to tilbehørslommer med glidelås, til strenger, kabler og andre viktige småting.

 

  • Høykvalitets gigbag som passer til en rekke ulike elektriske gitarer
  • Lett og solid design med værbestandig polyestertrekk og robuste glidelåser
  • Ypperlig beskyttelse med tykk indre polstring
  • Svært myk fløyelsinnside og to polstrede, avtakbare gitarhalsstøtter med sikkerhetsstropper
  • Komfortabelt polstret håndtak
  • To polstrede ryggsekkstropper i tillegg til løkkehåndtak, for manøvrering på trange steder
  • To lommer for tilbehør slik som strenger, kabler, med mer


 

Beskyttelse av ypperste klasse


Med sitt stilige, moderne design ser CB-EG10 flott ut samtidig som den gir kvalitetsbeskyttelse av det dyrebare instrumentet ditt. Det svarte 600D polyestertrekket er både solid og værbestandig, og tykk indre polstring gir en utmerket beskyttelse, samtidig som det gjør at bagen er lett og enkel å bære.


 Plysjinnside


CB-EG10s polstrede, myke fløyelsinnside og to polstrede gitarhalsstøtter gir en trygg og stabil oppbevaring for gitaren din. Støttene hever gitarhodet slik at det beskyttes, og de kan tas av og flyttes på ved behov. Og med de integrerte stroppene holdes halsen på plass under transport.


 

"Grab and go"


Med sine allsidige bæremuligheter passer CB-EG10 til alle typer reisesituasjoner. Håndtaket er solid og komfortabelt å holde i på kortere avstander, mens to polstrede stropper gjør at du kan bære den som en ryggsekk over lengre strekninger. Det er også et praktisk løkkehåndtak bakpå slik at du kan få bagen inn i skap, hattehyller og andre trange steder.


Hverdagens nødvendigheter


I tillegg til god beskyttelse har CB-EG10 praktiske funksjoner for hverdagsbruk. De robuste glidelåsene er smidige og solide, og de har glidetrekkere med BOSS-logo, som er lette å få tak i. To tilbehørslommer gjør effektivt bruk av frontpanelet på bagen, og gir plass til ting slik som strenger, kabler, clip-on-tuner, en smarttelefon, med mer.