280536 280536 280536 280536 280536 280536 280536

Boss CB-EG20 Guitar gigbag

Varenr: 1147040
1 680,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
22.10.2021 dersom leverandør har varen på lager
Beskrivelse
Beskrivelse

Overlegen beskyttelse for gitarister på farten


 Førsteklasses gitarbag i halvhard utforming og vannavstøtende materialer for overlegen beskyttelse.


Bær gitaren din med selvsikkerhet med BOSS CB-EG20, en halvhard gigbag som gir en overlegen beskyttelse uansett hvor du drar med instrumentet ditt. Denne premiumbagen er stilig og robust, der alle materialer er av topp kvalitet og inkluderer et svært godt håndtak og to skjulte, polstrede stropper for den beste komforten på farten. Den har også to ytre tilbehørlommer med plass for strenger, en stemmeboks og annet konserttilbehør.
  •  Førsteklasses, halvhard bærebag som passer til en rekke ulike elektriske gitarer
  • Den beste beskyttelsen, med tykk polstring og indre støtpaneler foran og bak
  • Robust, vannavstøtende nylontrekk og glidelåsbånd
  • Svært mykt fór og polstret gitarhalsstøtte med sikkerhetsstropp
  • Polstret endestykke som kan tas av for å få plass til større gitarer
  • Svært godt ergonomisk håndtak for komfortabel bæring
  • To skjulte, polstrede stropper for ryggsekkbæring
  • Løkkehåndtak bakpå for enkel manøvrering inn i skap, hattehyller og andre trange steder
  • Spesiallagde, robuste glidelåser og attraktiv hardware i svart nikkel
  •  To ytterlommer for strenger, kabler, en stemmeboks og annet tilbehør

 

Solid og vannavstøtende


CB-EG20 er ideell for travle utøvere som trenger en praktisk gigbag som også gir maksimal instrumentbeskyttelse. Det sterke ytre nylontrekket og de solide glidelåsene er vannavstøtende, og holder regn og annen fuktighet unna det dyrebare instrumentet ditt. Integrerte støtpaneler foran og bak, noe som gir en halvhard struktur og fast beskyttelse mot støt og dunk.


Myk innside og tykk polstring


CB-EG20s førsteklasses innside lager en beskyttende kokong til gitaren din når du er på reise. Tykk polstring og mykt fløyelsstoff omslutter instrumentet, mens puten i bunnen støtter området rundt gitarstroppfestet når du setter gitaren på høykant. Hvis du ønsker det, kan du fjerne den for å få plass til en større gitar. Den polstrede gitarhalsstøtten hever gitarhodet slik at det beskyttes, og det er også en integrert stropp for å sikre halsen under transport.

 


Bærekomfort


Det ergonomiske håndtaket på CB-EG20 er utrolig komfortabelt å ta tak i, takket være en bevegelig utforming som utvider seg for å gi en mykere følelse i hånden din. Det er også perfekt plassert for å gi en balanse som glir smidig i takt med gåbevegelsene dine. Og når du skal reise lengre kan du trekke ut de polstrede stroppene slik at du kan bære gitaren som en ryggsekk.

 


En plass for alt


Med CB-EG20s to lommer er det masse plass for konserttilbehør, smarttelefonen din, og andre ting. Den dype topplommen har to pennholdere, en indre lomme for strenger, og en glidelåspung i mesh for tilbehør slik som en clip-on-tuner, slide, capo, med mer. Den brede, flate lagringsplassen over kroppen er perfekt for kabler og andre ting, og har en skjult glidelås for et stilrent uttrykk.