Boss Cube Street 2 rød (batteridrevet)

Varenr: 1146535
Boss Cube Street 2 rød (batteridrevet) Boss Cube Street 2 rød (batteridrevet) Boss Cube Street 2 rød (batteridrevet) Boss Cube Street 2 rød (batteridrevet) Boss Cube Street 2 rød (batteridrevet)
4 038,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
10.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Bli hørt hvor som helst

 Uansett hvor du spiller, så er lyd av høy kvalitet med god projisering essensielt for å fenge lytterne og skille deg ut i mengden. Men den bærbare CUBE Street II ved din side har du verktøyene du trenger for å levere budskapet ditt med selvsikkerhet i alle mobile situasjoner, fra musikkframføringer på gata til offentlige talearrangementer.

Denne batteridrevne kraftmaskinen er utviklet med utgangspunkt i bestselgeren Roland CUBE Street, og har nylig blitt re-brandet med BOSS-navnet. Den gir deg fyldig stereolyd for gatespilling og andre mobile framføringer. Doble kanaler gjør at du kan plugge inn mikrofoner og instrumenter og låte fantastisk med en gang, uten at du trenger å bære med deg ekstra utstyr. En vokalharmonifunksjon, looper og effekter er også tilgjengelig til å løfte framføringene dine og imponere publikum. Og med tilleggsutstyret Bluetooth® Audio MIDI Dual Adaptor (BT-DUAL) kan du trådløst strømme bakgrunnsmusikk og kontrollere CUBE Street II-funksjoner fra telefonen eller nettbrettet ditt.

 Kraftig mobil forsterker som er lett å bære, med høykvalitetslyd for utøvere på farten.

 

  • Neste generasjons versjon av den bestselgende mobile forsterkeren for gatemusikanter
  • Den første modellen i CUBE Street-serien som har BOSS-navnet
  • ABS sprøytestøpt kabinett for økt holdbarhet og redusert vekt (4,4 kg / 9 lb. 12 oz.)
  • Forbedret effektutgang: Totalt 10 watt  (5 watt x 2)
  • Høykvalitets stereolyd med to 6,5-tommers høyttalere med høy ytelse
  • Vinklet front for optimal monitoring og lydprojisering
  • Mikrofon-/instrumentkanaler med harmoni, trebånds EQ og klang
  • Gitar-/mikrofonkanal med ni forsterkertyper, trebånds EQ, chorus/delay, klang og tuner
  • Looper med opp til 45 sekunder opptakstid i stereo
  • Automatisk harmonifunksjon med tre moduser: unison, høy og høyere
  • Tilleggsutstyret Bluetooth® Audio MIDI Dual Adaptor (BT-DUAL) for trådløs strømming av musikk fra en mobilenhet og redigering av forsterkerfunksjoner med den tilhørende appen CUBE Street II Editor
  • Spill inn eller strøm lydframføringene dine direkte til en datamaskin eller mobilenhet via USB eller i-CUBE Link
  • Øv og jam med appen CUBE JAM for iOS
  • Driftes av åtte AA alkaliske batterier eller inkludert AC-adapter
  • Eco-modus for utvidet batteritid (maks utgangseffekt: 5 watt)
  • Tilgjengelig i sort eller rød

 

Pakk lett med kraftig lyd

Sammenlignet med sin populære forgjenger er CUBE Street II enda lettere og mer holdbar, takket være det moderne ABS sprøytestøpte designet. Utgangseffekten har også blitt doblet, og gir deg 10 watt med skarp og ren stereolyd som når igjennom gatetrafikk, togankomster og andre støyutfordringer under framføringen. I stillere situasjoner der du ikke trenger like mye lyd, kan du ved å bruke Eco-modusen redusere effekten slik at batteritiden forlenges.

 

Alle tilkoblingene du trenger

Med to veldig allsidige inngangskanaler passer CUBE Street II for alle typer musikere og utøvere. Mikrofon-/instrumentkanalen har en komboinngang for enten en balansert XLR-mikrofon eller et instrument som for eksempel keyboard eller Rolands Aerophone. Gitar-/mikrofonkanalen har en standard 1/4-toms inngang og gir "plug-and-play"-lyd for gitarister, med sju akustiske og elektriske forsterkertyper, i tillegg til innstillinger for et linjenivåinstrument eller ubalansert mikrofon. Og hvis du trenger å utvide den soniske rekkevidden din, så finnes det egne utganger som du kan koble til en PA eller en annen CUBE Street II.

 

La framføringen din skinne

CUBE Street II er fullspekket med funksjoner som forbedrer lyden din og gir ny energi til konserter. Hver kanal har sin egen trebånds EQ og klang, og det er også chorus/delayeffekt på gitar-/mikrofonkanalen. Harmonifunksjonen på mikrofon-/instrumentkanalen lager imponerende vokalharmonier som vil få publikum til å lure på hvor koristene gjemmer seg. Harmoniene lages mens du synger, og er basert på gitarakkordene du spiller eller en toneart du stiller inn. Du kan skru harmoniene på og av som du vil med en tilkoblet fotbryter. Det er også en innebygget looper, som gir deg en kraftfull og morsom måte å lage komp på i øyeblikket.

 

Fra gata til verden

CUBE Street II hjelper deg med å nå både fysisk tilstedeværende og globale publikum samtidig. Via i-CUBE Link og USB kan du sende forsterkerens utgangssignal til video, direktestrømming eller musikkproduksjonsapper, for å fange øyeblikket. i-CUBE Link-jacken har en monoutgang og kan kobles til de fleste telefoner og nettbrett med den inkluderte kabelen, mens USB gir en digital stereotilkobling til en datamaskin eller en iOS-enhet.*

*En Apple-adapter kan være nødvendig for å koble en iOS-enhet til CUBE Street II via i-CUBE Link eller USB.

 

En "grab-and-go"-PA for alle

CUBE Street II er laget med tanke på utøvende musikere, men den utmerker seg også i alle situasjoner som krever lyd av høy kvalitet. Den er enkel å flytte og sette opp hvor som helst, noe som gjør den perfekt til talebruk under presentasjoner, workshops og skolearrangementer. Og med muligheten til å også spille musikk, enten kablet via aux-inngangen eller trådløst med tilleggsutstyret BT-DUAL-adapteren, så er CUBE Street II ideell for bakgrunnsunderholdning eller spontane karaokeframføringer.

 

Trådløs utvidelse

Tilleggsutstyret Bluetooth® Audio MIDI Dual Adaptor (BT-DUAL) gir CUBE Street II enda større kreativ kraft. Du kan koble til telefonen eller nettbrettet ditt trådløst og jamme live med kompmusikk, eller spille pausemusikk mellom settene. Den har også tilkobling til CUBE Street II Editor, en kraftig gratisapp for iOS og Android som gir deg trådløs tilgang til et stort utvalg funksjoner som ikke er tilgjengelig fra CUBE Street II-panelet.

 

Dette kan du gjøre med CUBE Street II Editor

Når BT-DUAL er installert kan du bruke CUBE Street II Editor-appen til å justere mange ulike innstillinger, og skreddersy CUBE Street II perfekt til ulike framføringer.

  • Tilpass de inkluderte effektene med et stort utvalg parametre.
  • Bytt ut harmonifunksjonen på mikrofon-/instrumentkanalen med en chorus, phaser, flanger, tremolo eller touch wah-effekt.
  • Bytt ut choruseffekten på gitar-/mikrofonkanalen til en phaser, flanger, tremolo eller touch wah.
  • Still inn inngangskilden til looperen og utvid innspillingstiden til 90 sekunder (mono).
  • Tilordne valgfrie fotbrytere for å kontrollere mange ulike funksjoner.
  • Legg til en duckingeffekt for å automatisk senke volumet på bakgrunnsmusikken når du snakker.
  • Still inn Stereo Link og Stereo Input-funksjoner.
  • Lagre egendefinerte oppsett for ulike konserter i Live Sets.
  • Sjekk gjenværende batteritid.
  • Og mye mer!