Boss Nextone Special

Varenr: 1144327
Boss Nextone Special Boss Nextone Special Boss Nextone Special Boss Nextone Special Boss Nextone Special Boss Nextone Special Boss Nextone Special Boss Nextone Special Boss Nextone Special Boss Nextone Special Boss Nextone Special
10 696,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
10.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

En moderne boutiqueopplevelse for seriøse utøvere

Profesjonell 80-watts sceneforsterker med autentisk rørlyd og følelse, innovativ sluttforsterkervoicing og en spesiallaget WAZA B12W høyttaler med klassisk "blue bell"-tone.

Nextone Special drives av BOSS' anerkjente Tube Logic-metode og leverer førsteklasses lyd og tonal variasjon for sceneutøvere som krever det beste. Denne profesjonelle sceneforsterkeren forener framtidstenkende innovasjon med boutiquedesignfunksjoner og detaljer, og gir deg avanserte lydformingskontroller, forbedret reaktiv sluttforsterkerkrets med valgbar voicing, en spesiallaget Waza-høyttaler med vintage "blue bell"-tone, og mye mer. Nextone Special har en forbedret spilleopplevelse som kan sidestilles med de beste rørforsterkerne, utvidet med viktige moderne framskritt slik som variabel effektkontroll, konsistent lyd og vedlikeholdsfri betjening.

  • Profesjonell konsertforsterker med 80 watts effekt
  • Autentisk rørforsterkerlyd og følelse, realisert med BOSS' kontinuerlig utviklende Tube Logic-metode 
  • Forbedret reaktiv drive-sluttforsterkerkrets og gjennomgående nøye utvalgte komponenter
  • Spesiallaget Waza B12W 12-tommers høyttaler som har klassisk "blue bell"-tone med fyldig bass, myke mellomtoner og klare topper.
  • Fire analoge Class AB sluttforsterkerkretser som kan velges for hver kanal: 6V6, 6L6, EL84, og EL34
  • Uavhengige clean- og lead- kanaler med valgbare amerikanske eller britiske EQ-er, innebygde effekter og avanserte voicingkontroller for sluttforsterkeren
  • Fireveis effektkontroll for høy lyd og dynamisk respons på alle volumer
  • Extra Headroom-bryter  på clean-kanalen for maksimal punch
  • Valgbar solofunksjon med nivåkontroll
  • Innebygde boost-, delay-, tremolo- og klangeffekter, i tillegg til loop for å patche inn eksterne effekter
  • Tre Tone Setting minneplasser for å lagre og hente fram igjen tilpassede forsterker- og effektinnstillinger
  • Eksterne høyttalerutganger: en 8 ohm og to 16 ohm
  • Line, USB og phones/innspillingsutganger med cab IR
  • Støtte for direkte innspilling og re-forsterking via USB
  • Character Shape for hver rørtype er tilgjengelig i Nextone Editor, og gjør det mulig med avansert lydoptimalisering i hjertet av sluttforsterkeren
  • Støtte for ekstern kontroll via GA-FC fotkontroller, fotbrytere og MIDI

 Håndlaget rørlyd og følelse

Nextone Special representerer den nyeste generasjonen av BOSS' kontinuerlige Tube Logic-utvikling og gir erfarne utøvere en førsteklasses forsterker, realisert gjennom årevis med ekspertise, nøye komponentutvelgelse og detaljert håndverk. Tube Logic reproduserer den komplekse interaktive atferden til klassiske rørdesign på alle måter, og gir deg autentisk lyd og følelse med punchy attack, naturlig kompresjon, dynamisk høyttalerrespons og stor scenetilstedeværelse. Forsterkeren er også den første med BOSS' spesiallagde Waza B12W-høyttaler, som kombinerer lyden fra ettertraktede "blue bell"-høyttalere fra 1960-tallet med moderne effekthåndteringskapasitet.

Neste generasjons sluttforsterker

En spydspiss i Nextone-serien med sitt innovative analoge sluttforsterkerdesign og valgbare EL84, EL34, 6V6 og 6L6 klasse AB-kretser. BOSS utvider sluttforsterkerens funksjoner med Nextone Special og tar alt til et helt nytt nivå. Styrket reaktiv drive-krets forbedrer den viktige effektseksjon/høyttalerinteraksjonen, og gir deg en enda mer uttrykksfull opplevelse. Innebygde voicingkontroller lar deg finjustere responsen til spillestilen din, med enda mer avanserte muligheter tilgjengelig i Nextone Editor. Og med den variable effektkontrollen kan du alltid finne "sweet spoten", enten du spiller på små klubber eller de største scenene.

Tonal variasjon uten sidestykke

Med to uavhengige kanaler med alle funksjoner gir Nextone Special deg en enestående kontroll over det personlige soundet ditt. Velg mellom clean- og lead-voicinger, velg britisk eller amerikansk tone stack, få tilgang til mange inkluderte effekter og form effektseksjonen med egne knotter. Det finnes en Extra Headroom-bryter på clean-kanalen for maksimal punch i tillegg til muligheten til å stille inn valgbare solonivåer for clean- og lead-lyder. Tre Tone Setting-minneplasser er også tilgjengelig, noe som lar deg lagre favorittoppsettene dine slik at de kan hentes fram umiddelbart.

Perfekt lyd hver gang du skrur på

Selv om alle elsker lyden og følelsen av klassiske rørforsterkere, så er de tunge, skjøre og krever jevnlig vedlikehold for at de skal yte optimalt. Med Nextone Special får du alle fordelene ved autentisk rørlyd uten ulempene. Vekten er lavere enn en typisk rørcombo, noe som gjør transport og oppsett enklere. Og uten noen rør å bekymre deg for, kan du nyte uavbrutt lyd og superpålitelig ytelse kveld etter kveld.

Kreativ tilkobling

Nextone Specials bakre panel er fylt opp med tilkoblinger for moderne utøvelse og musikkproduksjon. Ekstern kontroll støttes via GA-FC fotkontrolleren, standard BOSS fotbrytere og MIDI. Det er også en effektloop i tillegg til XLR- og 1/4''-utganger for å sende direktesignal til en PA, komplett med tre valgbare oppmikkede cab IR-stemmer med Air Feel. En phones/innspillingsutgang er tilgjengelig for stille øving og innspillingsøkter, i tillegg til USB for direkte innspilling og kommunikasjon med programvaren Nextone Editor. Utganger for eksterne høyttalere er også inkludert, noe som lar deg koble til inntil to 16-ohms 4x12 kabinetter for enda større lyd.