Boss OD-200 Hybrid overdrive

Varenr: 1131762
3 018,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
08.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
ENKEL OG SOFISTIKERT


Med 200-serien introduserer BOSS en ny generasjon pedaler som pakker avansert lyd og allsidighet strømlinjeformet inn i en pakke som sparer plass på brettet ditt. “Grab-and-go”-kontroller og multifunksjonsbrytere gjør betjeningen enkel og intuitiv, mens innebygget minne lar deg lagre mange oppsett som umiddelbart kan hentes fram igjen. Alle pedalene i 200-serien har førsteklasses lydkvalitet med 32-bit AD/DA, 32-bit intern prosessering og 96 kHz sampling rate, samt støtte for ekstra kontroll via eksterne fotbrytere, expression pedal eller MIDI.


Når det kommer til overdrive og distortion gir OD-200 Hybrid Drive neste nivå i lyd, følelse og fleksibilitet, ved å kombinere mange tiår med BOSS lydekspertise og innovative teknologier. Denne drømmepedalen er kapabel til å produsere alle drive-lyder du kan tenke deg, og tilbyr 12 unike modus, hybrid analog/digital-kretser, tre bånds EQ, en kraftig pre og post boost for ultradetaljert gain-forming. Det er sågar en avansert gate-krets ombord, ideell både for å eliminere støy og å gjøre high-gain lyder tighte og aggressive.