Blackstar St. James 50 6L6 212

Varenr: 1175634
Blackstar St. James 50 6L6 212 Blackstar St. James 50 6L6 212 Blackstar St. James 50 6L6 212
16 750,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Disse forsterkerene er tilgjengelige i to formater, en klassisk EL34-design og en høyere gevinst 6L6-modell, og er enkel bruk, men svært allsidig.
Utviklet etter måneder med rettsmedisinske undersøkelser av vintage ventilforsterkere, den intuitive to-kanalsoppsettet leverer vår beste noensinne rens og overdriver.

En reaktiv belastning er innebygd i hver St. James -forsterker, dette lar deg kjøre ventilene flatt ut med en taler tilkoblet høyttaler. Normalt må du betale over 1000 dollar for et ekstra utstyr-St. James har det inkludert.

Legg til i CAB-riggen, vår neste generasjons DSP-høyttalersimulator for å fange utrolige toner via USB / XLR D.I. ut eller hodetelefoner.

Strømreduksjonsbryteren lar deg velge 50 watt, 2 watt eller SAG for enkelt å få den perfekte balansen mellom kraft og respons for enhver situasjon fra studio til scene.

Den Unike Celestion Zephyr lettvekt ferritthøyttalere, Candlenut kryssfinerskap og universell strømforsyning går alle sammen for å lage 50 watt ventilforsterkere som er mindre enn halvparten av vekten til en tradisjonell ventilforsterker.

2x12 -kombinasjonen veier bare 17 kg: disse er de letteste 50 watt ventilforsterkere i verden og leverer fantastiske toner uten kompromisser.

Viktige funksjoner:
Innebygd reaktiv belastning
St. James Amps har en innebygd reaktiv belastning som lar deg kjøre ventilene uten en høyttaler tilkoblet. Den reaktive belastningen etterligner den elektriske responsen til en typisk høyttaler for å levere de autentiske ventil-strøm-amp-tonene som er mulig i studio eller hjemme. Ingen grunn til å bruke over 1000 dollar på et annet utstyr.

Kraftreduksjon
Basert på vår patenterte dynamiske kraftreduksjonsdesign kan du enkelt bytte fra 50 watt for det høyeste rene takhøyde, ned til 2 watt for å trene , Innspilling eller mindre spillejobber, eller en mer overdrevet kraftforsterkertone. Det tredje alternativet er SAG. Denne innstillingen genererer mer strømforsyning 'SAG' for å fremheve den helt viktige AMP-komprimeringen, 'følelsen' er mykere og mer 'vintage'.

Universell strømforsyning
Vår universelle strømforsyning, er lett og kan brukes hvor som helst i verden fra 90V til 264V 50/60Hz.

Lett kabinett
Candlenut kryssfiner brukes til styrke og letthet og dets gunstige akustiske egenskaper, og skaper et veisverdig skap som høres bra ut og vant ' t sviktet deg.

Fantastisk butikkutseende og en ny opplyst logo
Ønskabilitet er like viktig som fantastisk lyd, så vi er glade for å dele et helt nytt utseende for St. James inkludert en opplyst logo inspirert av våre originale håndverkerforsterkere.