Blackstar St. James 50 EL34 212

Varenr: 1175633
Blackstar St. James 50 EL34 212 Blackstar St. James 50 EL34 212 Blackstar St. James 50 EL34 212
15 573,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
14.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Tilgjengelig i to formater, en klassisk EL34 -design og en høyere gevinst 6L6 -modell, er disse forsterkerne enkel bruk, men svært allsidig.

utviklet etter måneder med rettsmedisinsk undersøkelse av vintage ventilforsterkere, den intuitive to -kanalsettet -opplever våre beste noensinne renser og overdriver.

 

En reaktiv belastning er innebygd i hver St. James Amp, dette lar deg kjøre ventilene flatt ut med en høyttaler tilkoblet. Normalt må du betale over $ 1000 for et ekstra utstyr-St. James har det inkludert.

 

Legg til i CAB-riggen, vår neste generasjons DSP-høyttaler-simulator For å fange utrolige toner via USB / XLR D.I. ut eller hodetelefoner.

 

Strømreduksjonsbryteren lar deg velge 50 watt, 2 watt eller SAG for å enkelt få den perfekte balansen mellom kraft og respons for enhver situasjon fra studio til scene.

 

Den unike Celestion Zephyr Lightweight Ferrite -høyttalere, Candlenut kryssfinerskap og universell strømforsyning går alle sammen for å lage 50 watt ventilforsterkere som er mindre enn halvparten av vekten av en tradisjonell ventilforsterker

 

2x12 -kombinasjonsboksen veier bare 17 kg: Dette er de letteste 50 watt ventilforsterkere i verden og leverer fantastiske toner uten kompromiss.

 

Nøkkelfunksjoner:
Innebygd reaktiv belastning
St. James Amps har en innebygd reaktiv belastning og nbsp; lar deg kjøre ventilene uten en   høyttaler tilkoblet. Den reaktive belastningen etterligner   den elektriske responsen til en typisk høyttaler og nbsp; for å levere den autentiske ventilen Power-Amp   toner som er mulig i studio eller hjemme.   ikke behov for å bruke over $ 1000 på et annet  

kraftreduksjon
Basert på vår patenterte dynamiske kraft og nbsp; reduksjonsdesign kan du enkelt bytte fra   50 watt for det høyeste rene takhøyde, ned   til 2 watt for å øve, opptak eller mindre   gigs, eller en mer overdrivert kraft AMP Tone.   det tredje alternativet er SAG. Denne innstillingen genererer   mer strømforsyning 'sag' for å fremheve den helt viktige forsterkerkompresjonen, 'følelsen' er mykere   og mer 'vintage'.

universell strømforsyning
Vår universelle strømforsyning, er lett og   kan brukes hvor som helst i verden fra 90V   til 264V 50/60Hz.

Lett kabinett
Candlenut kryssfiner brukes til styrke og   letthet og dets gunstige akustiske egenskaper,   skaper Et veiskverdig kabinett som høres   flott og ikke vil svikte deg.

 

Fantastisk boutique -utseende og en ny   opplyst logo
Ønsket er like essensielt som fantastisk lyd ,   så vi er glade for å dele en helt ny   se etter St. James inkludert en opplyst logo   inspirert av våre originale håndverksforsterkere.