Behringer U-Phoria Studio

Varenr: 1142368
Behringer U-Phoria Studio Behringer U-Phoria Studio Behringer U-Phoria Studio Behringer U-Phoria Studio
1 451,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
31.08.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Komplett opptak/podcasting -pakke med USB -lydgrensesnitt, kondensatormikrofon, studiohodetelefoner og mer

  • Alt du trenger for profesjonell musikkproduksjon, digital hjemmeopptak og podcasting
  • Få et komplett innspillingsstudio" Out of the Box" Inkludert U-Phoria UM2 USB-lydgrensesnitt, C-1 kondensatormikrofon, HPS5000 studiodelefoner og mer
  • Audiofile 2x2 USB -lydgrensesnitt med Xenyx Mic forforsterker
  • Profesjonell, stor-diaphragm kondensatormikrofon for uovertruffen lydkvalitet
  • Høyt ytelse studiotelefoner med ultra bred frekvensrespons
  • Svivelstativmontering, XLR -mikrofonkabel og USB -kabel inkludert
  • Illustrert Quick-Start Guide “How To Podcast”
  • Designet og konstruert i Tyskland


U-Phoria Studio

Leter du etter den ideelle måten å uttrykke deg på? Har du noen gang drømt om å bli en kjent produsent? Da er podcasting svaret, og U-Phoria Studio-pakken har alt du trenger for å lage podcaster av høy kvalitet, produsere din egen musikk og hjemmeinnspillinger! Inkludert i dette utrolige innspillingsbunten finner du et U-Phoria UM2 USB-lydgrensesnitt, C-1 kondensatormikrofon og HPS5000 studiodelefoner. Bare legg til din favoritt DAW, så vil du være i gang i bare øyeblikk-rett ut-av-boksen!


U-Phoria UM2

Det er derfor vi sparker det opp et hakk med den fantastiske UM2, et ultra-kompakt 2x2, 48 kHz USB-lydgrensesnitt med et studioklasse xenyx mic forforsterker, kombinasjon XLR/TRS-inngang for din vokal eller linjeinngang og ytterligere ¼" Direkte instrumentinngang (ingen DI -boks påkrevd).


Studioklasse C-1 MIC

C-1-mikrofonen er en kondensatormikrofon for profesjonell kvalitet designet for å fange lyden din med utrolig realisme, følsomhet og nøyaktighet. Med C-1s enestående kardioide pickup-mønster for utmerket lydkildeseparasjon og tilbakemelding avvisning, er denne ultra-lave støymikrofonen et utmerket valg for ethvert innspillingsscenario. C-1 kan være den eneste mikrofonen studioet ditt noensinne trenger.


Profesjonelle HPS5000 hodetelefoner

HPS5000 hodetelefoner gir alt du trenger for behagelig lytting. Ørekoppene inneholder høyeffektiv koboltkapsler som leverer HD-bass og super-gjennomsiktig diskant. Med en ensidig ledning som motstår sammenfiltring, et ultra-komfortabelt pannebånd og et 1/4" Adapter for 1/8" Connector, HPS5000 -telefoner er kompatible med alt fra smarttelefonen din - til miksekonsollen din.


suveren ytelse, super-rimelig

Gå på lufta umiddelbart med den fantastiske U-Phoria Studio Recording Package. Denne fantastiske bunten inneholder et U-Phoria UM2 USB-lydgrensesnitt, et par HPS5000-hodetelefoner av høy kvalitet, en flott klingende C-1 studiograderingskondensatormikrofon-og alle kablene du noen gang trenger.