Behringer 150 Ring Mod/Noise/S&H/LFO

100 Series

Varenr: 1142366
717,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
31.08.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Legendarisk analog ringmodulator/støy/s & amp; H/LFO -modul for Eurorack

  • Amazing Ring Modulator/Noise Generator/S & amp; H/LFO -modul fra' 80S
  • Autentisk reproduksjon av originale “System 100m*” kretsløp
  • Ringmodulator for metalliske og klokke lyder
  • 2 støygeneratorer med samtidige hvite og rosa støykilder
  • LFO har 5 bølgeformer: sinus, trekant, firkant, rampe og sag tann, pluss faselås til tastatur
  • 2 Samtidige LFO -er med bred frekvensområde og forsinkelseskontroller pluss ekstern CV -inngang
  • prøve & amp; Hold generator med klokkehastighet og etterslepstidskontroller, 3 -veis inngangsvelger for støy, LFO eller ekstern inngang
  • 8 kontroller og brytere gir deg sanntids tilgang til alle viktige parametere
  • Eurorack Specs: 16 hk, 60 mA +12 V, 50 ma -12 V
  • Designet og konstruert i Storbritannia


Modulær syntese

80 -tallet var gullalderen for elektronisk musikk. Synthesizers var på sin fyrste og nesten hver hitlåt og filmlydspor på den tiden hadde en synth i en eller annen form. Modulære synter har blitt mer og mer populære blant fagpersoner og entusiaster gjennom årene, og de er i ferd med å bli enda bedre.


150 ring mod/støy/s & amp; h/lfo

Dette er Behringer System 100 150 Ring Mod/Noise/S & amp; H/LFO. En autentisk reproduksjon av den originale "System 100m" -kretsene fra 80 -tallet som kan passe inn i en standard Eurorack -sak. Den beste delen? Det er til en veldig rimelig pris. Bland 150 Ring Mod/Noise/S & H/LFO inn med din eksisterende rigg eller start din modulære synthreise herfra. Uansett er du sikker på å ha det veldig gøy.


Få det til å ringe

150 ringmod/støy/s & amp; h/LFO kommer med en ringmodulator for å lage noen metalliske og bjelle-lignende lyder som kan brukes på ethvert signal som en sinusbølge eller et signal fra en LFO via ext SIG X/STØY OG EXT SIG Y/LFO JACKS og OUT RING MOD -utgangen. LFO har 5 bølgeformer inkludert Sine, Triangle Square, Ramp og Sawtooth. Parametere kan justeres ytterligere av FREQ og forsinkende glidebrytere.


prøve og hold

Hvis du vil begynne å legge sangen din på en droning -lapp eller kanskje bare skape litt atmosfære i musikken din, kan du koble hvilken som helst ekstern signalkilde til S & amp; H -kretsen. En 3-veis velgerbryter lar deg velge hvilken type signal som blir introdusert i SIG i Jack, enten dens eksterne inngang, LFO eller støy.


Eurorack klar

Installere 150 Ring Mod/Noise/S & amp; H/LFO er designet for å passe inn i en standard Eurorack -sak. Bare koble strømkablene til strømforsyningen og skru i modulen ved hjelp av de medfølgende skruene. Dette gjør at 140 kan blandes med andre synthmoduler for en virkelig unik oppsett.


Fullfør samlingen din

Enten du nettopp kommer inn i modulære synths eller ønsker å fullføre samlingen din, er 150 Ring Mod/Noise/S & H/LFO -modulen fra Behringer et flott verktøy å ha når du lager fantastisk musikk.

Produktinformasjon

Batteridrift Nei
Innebygde høyttalere Nei
MIDI-tilkobling Nei
Strømforsyning inkludert Nei
Sustainpedal inkludert Nei
Sustainpedal inngang Nei