Behringer DX626 profesjonell mikser

Profesjonell 3-kanalers DJ-mikser

Varenr: 1121548
Behringer DX626 profesjonell mikser Profesjonell 3-kanalers DJ-mikser Behringer DX626 profesjonell mikser Profesjonell 3-kanalers DJ-mikser Behringer DX626 profesjonell mikser Profesjonell 3-kanalers DJ-mikser Behringer DX626 profesjonell mikser Profesjonell 3-kanalers DJ-mikser
1 723,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Pro Mixer DX626
Profesjonell 3-kanals DJ-mikser med BPM-teller og VCA-kontroll

 • Profesjonell 3-kanals ultra-lav støy DJ-mikser med topp moderne phono-forforsterker
 • Intelligent, dobbel BPM -teller
 • Super-glatt, lang levetid ultraglide fadere (opptil 500 000 sykluser)
 • VCA-kontrollert CrossFader for ytterste pålitelighet og jevn lydytelse
 • 3-band Kill Eq (-32 dB) og få kontroll per kanal
 • Manuell talkoverfunksjon
 • Mikrofoninngang med studioklasse ULN-teknologi
 • Monitorfunksjon med Master/PFL -blandingsalternativ
 • presis topp-holdnivåmåler med dedikert PFL-bargraf
 • BNC GOOSEck Lamp Socket
 • Gullbelagte RCA-kontakter for høyeste signalintegritet
 • 3-års garantiprogram*
 • Designet og konstruert i Tyskland

Pro Mixer DX626
Pro Mixer DX626 er en profesjonell høykvalitets 3-kanals DJ-mikser med integrert beat-per-minute (BPM) teller, og legemliggjør en velprøvd 3-kanal Design elsket av DJ -er over hele verden - både nybegynnere og fagpersoner. Dens superglatte, dual-rail “Ultraglide" Crossfader med opptil 500 000 livssykluser garanterer år med feilfri ytelse.

Tallrike funksjoner, for eksempel 3 stereokanaler med to innganger, med gevinst og 3-bånd Kill Eq (-32 dB); en kanal som kan byttes til studioklasse ULN-mikrofon inngang; og manuell talkoverfunksjon, gjør at du kan jobbe på helt nye og fantasifulle måter. Ytterligere funksjoner inkluderer PFL -funksjon med en MASTER/PFL MIX-alternativet og en meter på toppnivå med en dedikert PFL-bargraf. Det er også en BNC -lampe lampe. DX626 er ekstremt Enkel å bruke - gir deg frie tøyler over kreativiteten din.

Super-glatt ultraglide faders
DX626 har vår superglatte ultraglide-kanalfadere, som gir utrolig høye presisjonsnivåinnstilling-og en VCA-kontrollert optisk Crossfader for det ypperste innen pålitelighet og topp moderne lydforestilling. Den utrolige Pro Mixer DX626s kanalfadere er vurdert til tunge Bruk - til opptil 500 000 sykluser!

funksjoner i massevis
Fordi stemmen din er instrumentet ditt, har DX626 en dedikert mikrofoninngang med en innebygd manuell talkoverfunksjon som lar deg få ned Volumet av musikksporet (referert til som" ducking “), så stemmen din er alltid ute foran. Vokal finjustering håndteres av 3-band EQ, som gir opptil 15 dB boost eller kuttet ved lav (80 Hz), midt (2,5 K) og høye (12 kHz) frekvenssentre - for en ekstremt bred tonalpalett. Disse kanalene er utstyrt for å håndtere enhver tenkelig inngangskilde. spillere.

Dual Auto BPM tellere
Synkroniserende spor er en kunst for seg selv - det er derfor vi ga DX626 doble Auto BPM -tellere. Denne kule funksjonen hjelper med å ta gjetningene ut av Gjør en jevn overgang fra det ene banen til det neste. Hver BPM -tellers digitale skjerm viser hvilken kanal den er sporing og tempoet til musikken i beats per minutt. Eventuelt kan du trykke på Beat Assist -knappen i tid med sangen for å angi tempoet manuelt. Du får en avlesning av tempoet Forskjell mellom sporene, samt en visuell bekreftelse når de er i synk. Disse verktøyene vil hjelpe deg sømløst å justere to spor - uten å måtte stole utelukkende på ørene.

komponere. Ta opp. Blande. Del.
Sporet er en av verdens raskeste og enkleste digitale lydarbeidsstasjoner (DAW) for å komponere, spille inn, redigere, blande og dele musikken din med verden. Med et enkeltskjermgrensesnitt, og skyver konvolutten i designeleganse, samler spor, fremragende pro daw Funksjoner, for eksempel dynamisk automatisering, ubegrenset banetelling, MIDI-innspilling og støtte for VST og AU-plugins. Denne kraftige musikkproduksjonen Programvare gir deg alle verktøyene i et helt innspillingsstudio for profesjonell kvalitet. Det har aldri vært lettere å lære en DAW lett tilgjengelig ressursbibliotek.

Som vår måte å si “Takk," Når du registrerer din Pro Mixer DX626 på Behringer.com, vil vi belønne deg med en gratis nedlastingskode for Full versjon av spor. Innspilling og redigering kan ikke være enklere.

lyd av høyeste kvalitet
Ingen av de ovennevnte funksjonene ville utgjøre mye, hvis Pro Mixer DX626 ikke hørtes virkelig fenomenalt ut. Derfor utstyrer vi hver enkelt med vår Prøvde og-sanne ULN (Ultra Low-støy) MIC-forforsterker-Det som går inn kommer ut av all sin uberørte prakt! Med DX626 i riggen din får du alltid maksimal Hovedrommet, med ekstremt lavstøy og ultra-transparent lyd.

Sammenlign det med konkurransen om lydkvalitet, funksjoner og verdi - så ser du hvorfor flere og flere DJ -er gjør overgangen til Pro Mixer DX626. Kom innom din lokale Behringer -forhandler, eller bestill din utrolige DX626 i dag!