Behringer KM1700 sluttrinn

Varenr: 1110623
Behringer KM1700 sluttrinn Behringer KM1700 sluttrinn Behringer KM1700 sluttrinn Behringer KM1700 sluttrinn Behringer KM1700 sluttrinn
3 341,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
26.04.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Profesjonell 1700-watt stereo kraftforsterker med ATR (akselerert forbigående respons)

  • 2 x 800 watt i 4 ohm; 2 x 500 watt i 8 ohm; 1700 watt i 8 ohm (bromodus)
  • ATR (Accelerated Transient Response) Technology for Ultimate Punch and Clarity
  • Byttbare begrensninger tilbyr maksimalt utgangsnivå med pålitelig overbelastningsbeskyttelse
  • Presis kraft, signal og klipp LED for å overvåke ytelsen
  • XLR og 1/4" TRS -inngangskontakter for kompatibilitet med hvilken som helst kilde
  • Profesjonelle høyttalerkontakter og" Touch-Proof" Bindende innlegg støtter de fleste høyttalerkablingssystemer
  • Uavhengig DC og kortslutningsbeskyttelse på hver kanal beskytter automatisk forsterker og høyttalere
  • Høystrøm toroidal transformator for ultrahøy forbigående respons og absolutt pålitelighet
  • ? Front til rygg? ventilasjon for pålitelig drift
  • " bygget-lignende-en-tank" Effektresistent, All-Steel 2U Rackmount Chassis
  • Designet og konstruert i Tyskland

 
KM1700

Den bemerkelsesverdige KM1700 pakker en hjertestoppende 1700 watt utgangskraft til en lett (27,5 pund/12,5 kg) pakke, takket være vår akselererte forbigående respons (ATR) teknologi. Rikelig kraft (1700 watt i bromodus; 2 x 800 watt @ 4 ohm; 2 x 500 watt @ 8 ohm) og høyteknologisk effektivitetskombine, noe som gir deg en superladet arbeidshest som vil holde riggen sparket i mange år fremover.


Akselerert forbigående respons leverer knockout -stansen

Det tar enorme pulser av energi (strøm og spenning) for å drive en woofer -kjegle raskt nok til å matche en bassbeat. Det kalles forbigående respons, og det er den hellige gral av AMP -design. Ved å velge transistorer nøye med ekstremt høye SLE -priser og optimalisere andre proprietære deler av våre kretsløp, er våre forsterkere i stand til å reagere øyeblikkelig på selv de mest krevende elektroniske bassimpulser. Hvis woofere i PA -systemet ditt kan følge med, vil publikum høre en strammere, skarpere, mer naturlig lyd.


I stedet for å operere relativt kontinuerlig som de fleste kraftforsterkere, har KM1700 jernbanesporing for Effektiv å modulere strømforsyningsskinnene med bare toppsignalets topper. Denne teknologien har revolusjonert Pro Audio AMP -design med sin enestående ytelse og effektivitet.


Sublimt enkel drift

Frontpanelkontrollene og indikatorene gir systemets viktige tegn på et øyeblikk. Etter å ha trykket på av / på -knappen, er strøm -LED -lysene for å vise at forsterkeren er klar til handling. Alle kanaler har positive nettopp forsterkningskontroller med signal-lysdioder som lyser når et signal er til stede, så vel som klippelysninger som varsler om å redusere inngangssignalet.


like elegant som fronten, den Bakpanelet er hjemmet til den balanserte XLR og ¼" TRS, pluss ubalansert ¼" TS -tilkoblinger. Ta din valg av profesjonelle låsende høyttalerutganger eller berøringsbestandige bindingsinnlegg for å koble høyttalere sikkert. Det samme panelet inneholder bryterne som setter KM1700 i mono, stereo (to kanalsmodus) eller Mono Bridge -modus. Flikk begrenseren av/på-bryteren for å aktivere den innebygde overbelastningsbeskyttelsen.


Lydverdi

Den bemerkelsesverdige KM1700 Power Amp ble bygget for den fungerende musikeren. Det er usedvanlig lett, pakker en massiv 1700 watt utgangskraft, takket være vår Accelerated Transient Response (ATR) -teknologi og er bygget robust nok for livet på veien. I tillegg vil KM1700&Apos; s Ultra-Light-prislapp overlate kontanter igjen for at du får flere ting å forsterke!