Behringer VMX100USB

Varenr: 1020793
Behringer VMX100USB Behringer VMX100USB Behringer VMX100USB Behringer VMX100USB Behringer VMX100USB
1 463,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Profesjonell 2-kanals DJ-mikser med USB/Audio Interface, BPM-teller og VCA-kontroll

 

 • Profesjonell 2-kanals Ultra-Low Noise DJ Mixer med Avanserte phono-forforsterker
 • Innebygd USB-grensesnitt for innspilling og avspilling av en hvilken som helst digital musikkfil. Fungerer med PC- eller Mac -datamaskinen din? Ingen oppsett eller drivere som kreves
 • massiv programvarepakke inkludert Audacity Vinyl Restoration and Recording, Podifier og Golden Ear Podcasting Software Last ned på www.behringer.com
 • Intelligent, dobbel BPM-teller med tid og slå synkroniseringsskjerm
 • superglatt, lang levetid ultraglide fadere (opptil 500 000 sykluser)
 • VCA-kontrollerte fadere for ytterst pålitelighet og glatt lyd Ytelsen
 • Justerbar CrossFader-kurve for alle blandingsstiler
 • 2-band Kill Eq (-32 dB) og presise nivåmålere med topp holdfunksjon
 • Mikrofoninngang med inngang Studioklasse ULN-teknologi
 • Gullbelagte RCA-kontakter for høyeste signalintegritet
 • Designet og konstruert i TysklandPro Mixer VMX100USB

Den 2-kanals VMX100USB DJ Mixer er designet for å koble deg direkte til datamaskinen din og ta musikken din rett inn i det digitale riket. På et øyeblikk lar VMX100USB deg spille inn og spille av hvilken Minutt) tellere med synkroniseringslås og beat assist Hjelp til med å holde sporene dine synkronisert-pluss våre VCA-kontrollerte fadere og CrossFader sikrer feilfri ytelse. Vi har også tatt med en gratis nedlasting for et massivt programvarebunt som vil forvandle datamaskinen din til et fullverdig musikkproduksjons- og redigeringsstudio!


Live stort med flere medier!

< P> I likhet med de pålitelige DJ -miksere av yore, har VMX100USB RCA -innganger for å blande dine favoritt vinylkutt via platene dine, samt tape, CD og MP3 -spillere. Men VMX100USBs toppmoderne USB-tilkobling gjør at du også kan få tilgang til datamaskinens MP3-bibliotek, eller digitalisere din egen kreative blanding ved hjelp av PC- eller Mac-datamaskinen. VMX100USB har også en dedikert mikrofoninngang for kunngjøringer, en improvisert rap - eller annen vokal nyanse. Hvis det kan klikkes, spunnet eller snakkes, kan VMX100USB blande det!


DJ's Dream Machine

Enten du er en stunt -DJ, som legger til flere elementer i Bland, eller bare holde det enkelt-den USB-klare VMX100USB er den ideelle mikseren for deg. Med 2 kanaler utstyrt med våre superslette ultraglidfader som har en levetid på opptil 500 000 sykluser, og en VCA-kontrollert Crossfader med justerbar kurve-kan du sette opp VMX100USB raskt for å imøtekomme din personlige blandestil. Den brukervennlige VMX100USB gir deg også individuelle 2-band kanal Kill Eqs (-32 dB) og få kontroller per kanal, pluss en 10-segment LED-stignivåmåler for hovedutgangen. Alt dette legger opp til det ytterste i komfort, pålitelighet og jevn lydytelse i mange år fremover.


Verdi

Når du kobler til en VMX100USB -mikser med USB Tilkobling, du legger til de ultimate moderne innslagene til riggen din - til en pris som vil gi deg kontanter til overs! Den overordnede byggekvaliteten og robuste komponentene betyr at denne mikseren vil tjene deg godt i mange år fremover.