Behringer EUROLIVE B205D

Varenr: 1020767
Behringer EUROLIVE B205D Behringer EUROLIVE B205D Behringer EUROLIVE B205D Behringer EUROLIVE B205D Behringer EUROLIVE B205D
2 105,-
-+
6 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Ultra-Compact 150-watt PA/Monitor høyttalersystem

Hva om du kunne montere din personlige skjerm på et mikrofonstativ og peke det rett i ansiktet ditt-og hva Hvis det hørtes veldig bra ut? Hva om det hørtes så bra ut at det kunne brukes som ditt viktigste PA -system for mer intime spillejobber og møter? Si hei til den nye B205D, en aktiv PA -høyttaler som er liten og lett nok til å montere på et mikrofonstativ. Men ikke la den lille størrelsen lure deg-B205D trekker ut høykvalitetslyd og kommer lastet med funksjoner som ganske enkelt vil forbløffe deg!

Hemmeligheten til B205Ds fantastiske lyd

Takket være vår revolusjonerende klasse-D-forsterker-teknologi og interne SwitchMode strømforsyninger, høres ikke bare B205D høyttalere bra ut, de veier betydelig mindre enn de fleste konkurrerende aktive høyttalere. De pumper ut 150 av de reneste, punchiest watt du noen gang har hørt fra en kompakt høyttaler, og du kan koble flere aktive høyttalersystemer via den hendige gjennomgående kontakten. En innebygd mikser gir tre inngangskanaler, inkludert en koblingsbar instrumentklart inngang (ingen DI påkrevd), og har også en dedikert 3-bånd EQ (bass/midt/diskant) for enkel, men likevel effektiv tonekontroll.

Sett lyden der du vil ha den

plassbegrensninger ofte gjør det umulig å plassere monitorkiler i full størrelse der de kan gjøre det beste-og passive skjermer krever mange eksterne forsterkere og prosesseringsutstyr til fungere ordentlig. Alt dette legger opp til enda mer utstyr for å bevege deg, og hvis du ikke vet hva du gjør, kan du enkelt skade passive skjermer ved å bruke for mye, eller enda verre, for lite kraft til dem. Med B205D har vi tatt ut alle gjetningene, og gitt hver høyttalende sin egen 150-watt, klasse-D-forsterker som er spesielt designet som den perfekte kameraten for den tilpassede konstruerte 5.25" Neodymium driver.

Si farvel til bakbrytende gulvkiler

Ved å bruke en intern brytermodus strømforsyning, reduserte vi vekten på B205D til bare 7,0 pund (3,2 kg ). Dette betyr at i stedet for å hente inn dine gamle passive gulvkiler en-til-om-gang, kan du bære alle monitorene dine på en tur-uten å til og med bryte svette! De er små nok til å montere på mikrofonstativer (hver høyttaler inkluderer et spesielt integrasjonssystem for mikrofoner), på en bordplate, eller de kan plasseres direkte på toppen Høy effekt, lav vekt

I stedet for å operere relativt kontinuerlig som klasse AB-kretser, slår klasse-D-forsterkeren av og på tusenvis av ganger per sekund, og leverer strøm bare når det er nødvendig. Med andre ord, forsterkeren er enten helt på eller helt av, noe som reduserer effekttapene i utgangsanordningene betydelig.

Når de brukes i forbindelse med strømforsyninger Punch og Superior Fidelity. De resulterende høyttalersystemene er mye lettere, noe som gjør dem enkle å transportere og sette opp. Vår ikke-kompromisdesign betyr at B205DS leverer full kraft med utrolig troskap hele natten, uten behov for hvilesykluser.

tilpassede konstruerte sjåfører

La oss innse det driverne (ellers kjent som høyttalere) er den eneste delen av et lydsystem du faktisk hører. Så når det gjelder vårt, kutter vi ikke noen hjørner. Mens noen av konkurrentene våre legger ut deres, spesialdesigner og bygger vi våre høyttalere fra bunnen av. Vi slynger våre egne stemmespoler, behandler papirmassen i kjegler og til og med maskiner våre egne høyttalerbakplater og rammer. Dette gjør oss i stand til å kontrollere kvaliteten, holde produksjonskostnadene nede og ærlig talt, for å lage bedre komponenter. Premium-klasse 5.25" Neodymium -driveren ble designet spesifikt og optimalisert utelukkende for bruk i B205D.

Instant PA -system

med bare et enkelt B205D høyttalersystem og en mikrofon, kan du sette opp et øyeblikkelig, høyt -Kvalitetslydsystem. Takket være den innebygde forforsterkerseksjonen, kobler du bare en dynamisk mikrofon og løfter og senker volumet med nivåkontrollen. Plugg inn lydkilden (CD eller MP3 -spilleren), legg høyttaleren på en bordplate eller mikrofonstativ og slå på. Det er bare så enkelt. Og hvis du trenger mer dekning, kan du lenke sammen så mange du vil via den praktiske koblingsutgangen XLR -kontakten.

Stereo musikksystem

Du kan til og med bruke to B205DS for stereoavspilling av MP3-, CD- eller kassettdekket uten ekstra maskinvare - ganske kult for å spille bakgrunnsmusikk eller kunngjøre kunngjøringer. Bare plugg passende stereoanlegg “Breakout" Adapter (ikke inkludert) inn i dekkens utgangskontakt, kjør en kabel til hver høyttaler og sett nivået og EQ -kontroller det samme på begge B205DS. Voilà, øyeblikkelig fest!

Marvelous overvåking

Når det gjelder live overvåking, blir det bare ikke mer personlig enn dette. Med B205D kan du bokstavelig talt legge lyden der du vil ha den - og lydkvaliteten vil ganske enkelt forbløffe deg! Den er liten og lett nok til å montere på et mikrofonstativ (det kommer med et integrasjonssett som til og med fungerer med bomstativer), men likevel kraftig nok til å bli brukt som et lite PA-system av høy kvalitet. Den innebygde 3-kanals mikseren gir enorm allsidighet og lar til og med ytterligere systemer kobles som slaver.

Verdi

Eurolive B205D gir høykvalitetslyd, enorm funksjonalitet og allsidighet for veldig liten deig. Det beste av alt, siden B205D er så kompakt og lett, noe som gjør det enkelt for deg å laste inn eller ut ved spillejobben. Sammenlign B205D med konkurransen, så eier du Behringer med penger til overs!

  • Multi-Purpose, 150-watt, aktiv høyttaler for vokal og tastaturovervåking, Multimedia, pressekonferanser og hjemmeopptakstudio, osv.
  • Revolutionær klasse-D-forsterkerteknologi: enorm kraft, utrolig sonisk ytelse og superlys vekt
  • 5.25" Premium-kvalitet, full rekkevidde neodym-driver
  • Ultra-lav støy 3-kanals mikser med 3-bånd Eq
  • 2" usynlig" MIC-forforsterker med fantomkraft for kondensatormikrofoner og 1 instrumentklar inngang (ingen DI påkrevd)
  • Dedikert stereoinngang for tastaturer, mp3, CD, osv.
  • xlr'' gjennom'' Connector med MIC/Line Switch for kobling av mer B205DS
  • MIC -stativintegrasjonssystem for bruk med stand og boom
  • Integrert begrenser for ultimate systemkontroll og høyttalerbeskyttelse
  • Intern brytermodus strømforsyning for støyfri lyd, overlegen forbigående respons og veldig lavt strømforbruk
  • Super-tog, påvirkningsresistent kabinett med integrert topp bærehåndtak
  • høy kvalitet Komponenter og eksepsjonelt robust konstruksjon sikrer lang levetid
  • unnfanget og designet av Behringer Tyskland

Produktinformasjon

Bluetooth streaming NEI