Ashdown RM-C210T-500-EVO II

Lightweight 500w 2 x 10"

Varenr: 1123703
Ashdown RM-C210T-500-EVO II Lightweight 500w 2 x 10" Ashdown RM-C210T-500-EVO II Lightweight 500w 2 x 10" Ashdown RM-C210T-500-EVO II Lightweight 500w 2 x 10"
13 199,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
21.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

For de som søker Ashdown-tone, kraft og pålitelighet uten vekten som normalt er assosiert med høye kraftbassforsterkere, er RM C210-500-T EVO II løsningen. 


veier inn på bare 18 kg, men kan skilte med 500 watt kraft levert via to 10" Whiteline Ashdown -drivere Denne kombinasjonsboksen er lastet med klasseledende kvalitet og funksjoner. Rootmaster Evo II-serien er også nå utstyrt med en ombord på hodetelefoner for å gi rom for stille praksis, som dobler opp disse gig-klare forsterkerne som praktiske praksisenheter.


PRE -forsterkeren inkluderer både passive og aktive inngangskontaktkontakter for bruk med høye og lave utgangsinstrumenter, dette setter en klar signalvei til inngangskontrollen som gjør at du kan finjustere inngangsnivået ditt ved å bruke den Varemerke Ashdown Vu Meter. Med signalet på sitt optimale nivå, trykker du deretter på de rike funksjonene designet for å skulpturere og forbedre tonen din, for eksempel formknappen, omfattende 5-bånd EQ og ombord kompressor. Drivkontrollen leverer alltid en deilig ventilemulert overkjøring, mens subharmoniske kontroller gir ytterligere fetthet til tonen din-begge kan bli fotbytte via en FS 2 fotsbryter (selges separat). 


Baksiden av Rootmaster Evo II er også funksjon lastet og har en balansert di out, linje inn, FX -sløyfe, hodetelefoner pluss en Neutrik Speakon/Jack for å legge til et 8 ohm forlengelsesskap.


Til slutt tillater en hendig dempende bryter stille innstilling og endring av instrumenter, og VU skifter fra oransje til kjølig blå når den er dempet.


Matt anodisert legering frontpanel
En matt anodisert legeringsfinish gjør å lese kontrollene og innstillingene enkle under selv de lyseste scenelysene.


Enkel, kraftig Eq
Rotmasteren Evo II Pre AMP inkluderer nå en passiv og aktiv inngangskontakt for bruk med både høye og lave utgangsinstrumenter. Fembåndet Rotary Tone Controls fungerer med kirurgisk presisjon for å gi total kontroll over lyden din, mens en formbryter øyeblikkelig ringer deg inn i en klassisk Ashdown-toneinnstilling, rett fra den verdensberømte Abm.
 

One-Knob-komprimering
Den enkle, men svært effektive fotbryteren ombord komprimerer tillater kontroll over det dynamiske området for tonen din mens du øker opprettholdelsen; tykkelse, og bidra til å gjøre det generelle nivået på å spille så konsistent som mulig.
 

Overdrive & amp; Sub Harmonics
Med fotsbyttbar fleksibilitet kan vår rør-emulerte overdrive ta kjernebasslyden din og skyve den i varm overdrive til forvrengt skitt og ethvert punkt derimellom når du trenger å legge til ekstra slip og omkrets til tonen din.

Å bringe ekstra dybde og definisjon til bassdelene dine, lar den under-harmoniske generatoren deg ringe inn en suboktave og sparke den inn via fotbryter når du trenger den ekstra dybden for de supertunge Godzilla-øyeblikkene.
 

Helt tilkoblet
Hvis du vil bruke favorittpedalene dine eller multi-Effects, finner du Send og returnerer stikkontakter på bakpanelet, sammen med en DI-utgang for direkte injeksjon i PA mikser eller opptakskonsoll og en linjeinngang (med kontroll på frontpanelet), slik at du kan sylte sammen med et støttebane i øving.
En kombinert Neutrik Jack/Speakon Socket tillater tilkobling av et 8OHM -forlengelsesskap ..
& nbsp ;

Hodetelefonutgang
Rootmaster Evo II -serien er nå utstyrt med en O N-bordhodetelefonforsterker for å tillate stille praksis, som dobler opp disse gig-klare forsterkere som praktiske praksisenheter. Hodetelefonforsterkeren maksimerer det fulle lydpotensialet til hodetelefonene dine, så nå kan du i øre -lyden samsvare Krav  115-230 volt
høyttalere  2 x 10" Ashdown Whiteline
Frekvensrespons  -3db @ 17Hz und 30khz
Høy instrumentinngang  impedans 3,9m ohm, inngangsområde 150mv
Lav instrumentinngang  Inngang  impedans 22k ohm, inngangsnivå 0dbu nominell
di output  600 ohm balansert, nivå 0dbu nominell
tunerutgang  impedans 22k ohm, nivå 0dbu nominell
impedans  8 ohm intern. Minimum 4 ohm med forlengelsesskap lagt til
signal til støy  bedre enn 80dB (Eq flat)
Eq  bass +/- 15dB @ 100Hz lo midt +/- 15dB @ 220Hz midt +/- 15dB @ 660Hz hei midt +/- 15dB @ 1,6kHz Treble +/- 15dB @ 7kHz hyller Deep +
Effekter Send  Impedance 22k ohm, nivå 0dbu nominell
Effekter retur  impedance 22k ohm, input nivå 0dbu nominal
Distortion  Less mindre enn 0,5% thd
h x w x d (mm)  590 x 470 x 335
vekt (kg)  18