A&H MADI Module - 64 channel dual port

MADI

Varenr: 1030265
A&H MADI Module - 64 channel dual port MADI
10 225,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
03.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
MADI kort til iLive.

Dual port MADI-kort støtter to strømmer med 64-kanals toveis 24-biters 48 kHz seriell digital lydoverføring ved hjelp av to 75 ohm koaksialkabler per port. En ekstra AUX-kontakt kan konfigureres for å speile stream 1-utganger, passere gjennom stream 1-innganger, eller som en ordklokkeinngang eller -utgang .. Daisy chain eller split signaler til flere enheter, synkroniseres med enten stream eller en ekstern ordklokke. Den andre porten kan konfigureres som en uavhengig strøm eller som en overflødig sikkerhetskopiforbindelse ved hjelp av en annen kabel. Signaler fra begge strømmer kan dirigeres til iLive-kanalene i blokker på 8. iLive-utganger kan lappes til MADI og vises ved begge strømutgangene.

M-MADI kan monteres på port B i hvilket som helst iLive MixRack. og til port A i RAB2 utstyrt iLive som et alternativ til ACE ™ eller EtherSound som lenken MixRack to Surface. Den kan ikke monteres på port B på iLive Surface. MADI-opptak på Surface er mulig ved å bruke M-MADI i Port A i stedet, og gir Surface to MixRack-lenken muligheten til å dirigere flere signaler for opptak.