A&H ACE option for iLive (separately)

Varenr: 1030263
A&H ACE option for iLive (separately)
7 945,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
ACE kort til iLive.

Allen & Heaths proprietære ACE ™ (Audio and Control over Ethernet) -link gir en kostnadseffektiv punkt-til-punkt-tilkobling opp til 120 meter over en enkelt CAT5-kabel for 64 kanaler med veldig lave latency toveis lyd pluss nettverkskontroll. ACE ™ er den primære iLive Surface to MixRack-lenken og kan også monteres på port B for digital mikrofonsplitting og systemutvidelse. For modulære iLive-systemer utstyrt med RAB2 er ACE ™ ett av flere valg for kobling Port A Surface til MixRack.

Kortet har to ACE ™ -porter. Port 1 er hovedlenken. Port 2 kan konfigureres enten som et speil av utgangene som vises på port 1 for å dele signaler til en annen enhet, eller som en annen tilkobling for overflødig sikkerhetskopiering. ILive NETWORK-porten kan kobles til ACE ™ -port 1 ved hjelp av den korte CAT5-kabelen som følger med for å bygge bro over samme kabel som lyden.

ACE ™ er en av en rekke digitale lydnettverksalternativer tilgjengelig for jeg lever. Disse små grensesnittkortene kan monteres på spor A og spor B * i iLive MixRacks og overflater utstyrt med RAB2-modulen, og til port B i MixRacks i T-serien.

* Nåværende firmware støtter bare M- MMO-alternativ i RAB2-modulen Port B på den modulære iLive Surface. Andre kortalternativer støttes i Surface Port A, men ikke Port B. Alle kortalternativer støttes i MixRack Port B.

Ytterligere informasjon: http://bit.ly/ndEyc6