Vemuram Myriad Josh Smith signaturmodell

Varenr: 1143464
Vemuram Myriad Josh Smith signaturmodell
7 987,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Myriaden tok mer enn 2 år å fullføre med Josh Smiths inspirerende idé. Det er en blanding av den utallige fuzzen, en effektsløyfe og en mikser som kan gjøre bokstavelig talt utallige kombinasjoner. Blandingen kan kontrolleres av den røde knotten i midten av pedalen eller av en ekspresjonspedal. En unik fuzz som bruker både Germanium og silisiumtransistorer, den går lett fra brannpustende silisium for å avkjøle varmt germanium. Den renser opp akkurat som den Vintage fuzzes, men det er mer dynamisk og organisk. Det går fra spitty til glatte drevne lyder og har også en stor mengde volum på trykk, pluss en tonekrets som lar den fungere veldig bra i levende situasjoner. Myriaden kan koble til 2 Forsterkere for å la deg oppnå utallige alternativer med andre effekter, et nytt generasjonskonsept med mylder av kombinasjoner.

  "Myriaden er sluttresultatet av mange års ideer og utforskning. Jeg ønsket en måte å være kreativ i en to amp -situasjon, denne pedalen sprekker koden på kreativitet ved å gi deg bokstavelig talt utallige rutingsalternativer og muligheter. Pluss etter min mening den beste fuzzpedalen i verden. "
- Josh Smith