TC Electronic Crescendo Auto Swell Pedal

Varenr: 1104316
TC Electronic Crescendo Auto Swell Pedal TC Electronic Crescendo Auto Swell Pedal TC Electronic Crescendo Auto Swell Pedal
567,-
-+
4 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Responsiv crescendo-pedal med 2-knob-grensesnitt for hjemsøkende gitarlinjemanipulering

 

  • lar deg lage rullende og kraftige volumdønninger
  • Umiddelbart tilgjengelig 2-knott-grensesnitt med følsomhet og angrep
  • Kontroller angrepstid for å skape nesten fiolinlignende gitarlinjer
  • True bypass for Ultimate Signal Integrity
  • ? Bygget -lignende en tank? Metallchassis
  • Kjører på 9 V-batteri eller PSU-SB DC strømforsyning (ikke inkludert)
  • Designet og konstruert i Danmark

  • Designet og konstruert i Danmark
  • Br> Crescendo Auto Swell

    Noen ganger kommer en effekt foran sin egen tid, og før gitarister kan finne ut hva som gjør med det, er den ikke lenger tilgjengelig. Som et resultat, og til tross for deres høye utsalgspris, blir de ekstremt verdifulle på grunn av sin sjeldenhet. Crescendo Auto -svelle bringer en av de ikoniske og sjeldne effektene tilbake til livet, og gjør den lett tilgjengelig, rimelig og bygget for å motstå en levetid på overgrep.


    En sjelden fugl

    Akkurat som det musikalske uttrykket, betyr crescendo å starte med et lavt volum og deretter svelle til et mye høyere nivå, som ligner lyden av en fiolin som blir bøyd. Nå får du de feiende dønningene fra gitaren din, uten å søke høyt og lavt etter vanskelig å finne vintage utstyr, og vi snakker om en helt ny, i boksen Crescendo Auto svellpedal som støttes av en av de mest generøse garantiprogrammer. Prøv å få det til et garasjesalg!


    subtil og enkel

    Takk til bare 2 knotter (følsomhet & angrep) og en ekte bypass -bryter, crescendo auto svell er Enkel å bruke og fungerer omtrent som en støyport, bare omvendt. I stedet for å klemme ned på halen på signalet ditt, demper Crescendo Auto Selling det første angrepet og sveller deretter opp til fullt volum. Enkelt sagt, det fjerner plukkangrepet og blomstrer i en vakker hevelse.


    Veikraftig

    plassert i en solid metallkapsling, Crescendo Auto Swell ble bygget for å tåle mange år med Daglig misbruk. Den analoge kretsløpet av høy kvalitet og ekte bypass-bryter respekterer tonen din og holder signalet fint og rent. Så uansett om du lager pedalstål som akkordtoner, lyden av foghorns som skjærer gjennom tåken, eller de søte hevelsesstammene i en fiolinseksjon - Crescendo Auto Sell ble laget bare for deg!