Source Audio ZIO Analog Front End+Boost

Varenr: 1158661
Source Audio ZIO Analog Front End+Boost Source Audio ZIO Analog Front End+Boost Source Audio ZIO Analog Front End+Boost Source Audio ZIO Analog Front End+Boost Source Audio ZIO Analog Front End+Boost
2 699,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
09.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

kildelyd Zio analog frontend + boost
Målet med å lage Zio -analoge frontend + boost var enkelt, men likevel ambisiøst: "Få alt til å høres bedre ut!" Zio er en forforsterker/boost-pedal som inkluderer et utvalg av fire forskjellige forforsterkningskretser, hver med opptil +20dB ekstra utgangsøkning. Zio er Source Audios første pedal for all-analogeffekter og designet i samarbeid med Christopher Venter, eieren og eneste ingeniør på Shoe Pedals.

Zio er en villedende fleksibel enhet som kan tjene mange forskjellige formål på forskjellige steder i signalveien din. Bruk den foran på kjede av effekter for å forme resten av den utgående tonen din, etter at drivpedalene dine som et samlet tone søtningsmiddel eller rent volumøkning, eller på enden av pedalbrettet for å kjøre en lang kabelkjøring eller som en en Restorativ enhet for å gjenskape lyden fra gitaren din som går direkte inn i inngangen til forsterkeren din. Du kan også bruke Zio i forsterkerens effekter -sløyfe hvis du vil drive strømforsterkeren din enda hardere, eller for å kompensere for et nivåmatch mellom to kanaler.

"The Better Box"
Ordet "Zio" er et forkortelse for impedans ("z" er det elektriske symbolet for impedans), input ("i") og output ("o"). Pedalen er designet for å ta et gitars høye impedanssignal, søt tonen med noen av sine fire forforsterkerkretser, og send ut et sterkt, lavt impedanssignal som ikke vil bli endret av de bufret tørre tonene av effektpedaler lenger ned i signalkjeden . Høy tro, støyfri burr-brun OP-forsterkere er med på å gi Zio ekstrem klarhet og responsiv plukkedynamikk, samtidig som den opprettholder ideell kropp og varme. Zio har fire distinkte forforsterkerkretser. JFET tilbyr et helt gjennomsiktig signaløkning med null fargelegging eller forvrengning. Lavskåret reduserer “Tubby” bunnen for en strammere lyd med ekstra takhøyde. Studio finner inspirasjon fra den tidsberedte “Pultec Trick”, en studioteknikk som tilfører klarhet ved å kutte “gjørmefrekvensene” og legge til mellomklasse-artikulasjon. E-Plex fanger opp den fokuserte og subtile kornet til forforsterker som finnes i vintage echoplex-båndforsinkelsesenheter. Zios tone -veksling tilbyr tre forskjellige nivåer av kapasitans (eller simulert kabellengde) for å lysne eller mørkne tonen.

Fire distinkte forforsterkerkretser
Zio leverer en kvartett med unike forforsterkerkretser for å ringe perfekt inn lyden din:

JFET: Denne kretsen har en bemerkelsesverdig lignende respons som en lav-forvrengning av ren rørforsterker. JFET er designet for å fungere transparent, og øker uten å legge til noen ubehagelige harde egenskaper.

Lavskåret: Konstruert for å temperere “lave lows” som truer med å forårsake en rumle i blandingen din, påvirker denne modusen strengt den lave enden uten endringer i den lave mellomtone. Det lave kuttet fungerer bra på gitarer, bass og synths for å forbedre takhøyde og rydde opp i blandingen.

Studio: Denne modusen henter inspirasjon fra det berømte “Pultec -trikset” på 50 -tallet for å gi større klarhet til lyden din. Studio-modus leverer et tydelig lavt midtskåret, svakt øvre midrange boost, og et subtilt høypassfilter som produserer en ren og naturlig lyd som lar gitaren eller bassen din skinne i blandingen din.

e-plex: modellert på den berømte 70-talls-båndet, denne innstillingen har all vintage stemningen i den opprinnelige enhetens forforsterker. Som en klassisk FET-buffer/boost-tone gir e-Plex et litt skittent, mellomtone-fokusert løft som drypper av analog karakter.

Kabellengde er tone
Når vi kobler en kabel til utgangen fra en passiv gitarpickup, gjør den mer enn bare å signalisere til neste enhet. Mange gitarister vil være kjent med ideen om forskjellige kabler som gir en spesifikk tonalkvalitet. Dette er fordi kabler har en eiendom som kalles kapasitans, som øker med lengden på kabelen. Denne kapasitansen samhandler med passive pickuper og gitarledninger, for å lage et resonansfilter og jo høyere kapasitans av kabelen, jo lavere avskjæring av resonansfrekvensen. De tre vippestillingene gjentar forskjellige kabellengder. Velg den lyse posisjonen for å innføre en lav kapasitiv belastning og mest diskantinnhold. Valg av Med gir ekstra kapasitans og gir effekten av en middels kabellengde (omtrent 15 fot). Å velge den mørke modusen gir effekten av en lengre kabel eller spiralkabel og er nyttig for å temme overdreven lysstyrke eller gi et stilistisk stemmevalg

en OP AMP
av høyere kvalitet
Etter benketesting av noen klassiske op-ampere brukt i overdrive, forvrengning og øke stompbokser som den allestedsnærværende TL072 og omtrent et halvt dusin populære op-amp-brikker som spenner tilbake til 1970-tallet, valgte vi Burr Brown for sin Ren tonalitet, dynamisk rekkevidde, frekvensrespons og generell følelse. Mens andre brikker hadde visse egenskaper som å høres ut "for lyse", "for tynn", "for forvrengt", etc., var den uovertrufne åpenheten og takhøyden til denne 14-benke Burr Brown Opa-brikken den perfekte matchen for Zios oppdrag for leverer deg din egen tone, men bedre.

Funksjoner og spesifikasjoner:

  • kretsknott med fire distinkte forforsterkerkretser: JFET (transparent, flat frekvenskurve), lavkutt (kutter lavt uten å påvirke midt til høye frekvenser), studio (replikater “ Pultec trick ”-utjevning), e-plex (inspirert av forforsterkeren i en vintage echoplex båndforsinkelsesenhet)
  • komponenter av høy kvalitet og burr brun jfet op-amps
  • utgangskontroll med opptil +20dB signal boost
  • 3-veis tone vippebryter med lys/middels/mørk kabelkapasitans Voicing
  • 2-veis fotsveksling action vippe bryter (med alltid-på "stum" -alternativ)
  • ekstra tuner/linjeutgang
  • ekte bypass
  • inngangsimpedans: 1 mega ohm (1 mO)
  • output impedance: 150 ohm (150 O)
  • Strømforbruk: 9V DC Center negativ @ 20ma
  • børstet anodisert aluminiumhus
  • Dimensjoner: L: 10.5cm x W: 6cm x H: 5.65cm (inkludert knotter)