Source Audio True Spring Reverb

Logg inn for å skrive anmeldelse...
Varenr: 1124301
2 495,-
-+
11 stk på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
24.05.2019
BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Autentisk fjærklang!
True Spring reverb er basert på et mekanisk design opprinnelig patentert av Hammond Organ Company™, sent på 30-tallet. Dette designet bruker et par inngangs- og utgangstransdusere for å injisere et instrumentets tørre signal inn i et sett med fjærspoler for å fange de svært distinkte etterklangene når lyden spretter frem og tilbake i fjærene. Leo Fender adopterte dette designet på 1960-tallet med noen av hans "blackface" forsterkere  - og en revolusjon ble født.


Short Spring Reverb: Modelert etter den umiskjennelige twangen fra 60-tallets "blackface" forsterkere. Etter omfattende undersøkelser fant Source Audio et enormt mangfold av forskjellige klanglyder fra en rekke forsterkere. Noen tilbød en strammere, mindre animert tone mens andre låt mer "drippier", med lengre sustain og mer livlig reverb. 

  • SHORT Spring reverb-motoren gir en thight lyd med rask decay
  • Long Spring Reverb: Produserer en lang og dyp reverb med merkbare "drypp". LONG Spring er ikke så dramatisk som TANK Reverb-motoren, men gir en ekstremt autentisk gjengivelse av noen av de livligere reverb-tankene som finnes i vintage combo-forsterkere.
  • Tank Spring Reverb (Outboard Spring): Dette originale tofjærdesignet - lukter surfrock og spaghetti western lang vei.


Tremolo: True Spring Reverb lar deg også kombinere noen av de mest ikoniske fjærklangene med tre forskjellige tremoloeffekter.

  • Opto Tremolo: Optisk tremolo (a.k.a. “Photocell Tremolo”) er en effekt som fantes i mange av 60-tallets komboer. Denne varianten av tremoloen er avhengig av en neonpære og en lysavhengig motstand kalt en "optocoupler". De ikke-symmetriske aspektene av lyset og optokoppleren gir tremolen en tydelig "hakkete" karakter.
  • Harmonic Tremolo: Denne unike effekten oppstod først i Fender ™ "brownface" -forsterkere laget mellom 1959 og 1963, som vekselvis modulerte nivåene av bass- og diskantfrekvenser i lydsignalet. Resultatet er en svært behagelig og kompleks tremolo som har egenskaper som minner om en phaser.
  • Bias Tremolo: Denne tilnærmingen til tremolo innebærer bruk av en LFO for å modulere biaspenningen til rørene i en forsterker. Dette presser i hovedsak rørene inn og ut av overstyring. 
Teknisk info

Produktinformasjon

Gruppe 1 Gitar / Bass
Gruppe 2 Effekter / pedaler
Gruppe 3 Reverb og delay
Produsent Source Audio


Support
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
206536
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.