Sony URX-P03D/K21 2-channel

portabel reciever (470-542MHz)

Varenr: 1098947
Sony URX-P03D/K21 2-channel portabel reciever (470-542MHz)
10 899,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
18.06.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Denne varen har flere frekvensvalg. Hvilket frekvensområde du velger har ikke noe å si for lyden, men handler om hvilke frekvenser sender og mottaker kommuniserer på. Alle frekvensområder vi selger er lovlige å bruke i Norge, men det kan være lokale variasjoner som påvirker hvilken frekvens du bør velge. Du kan sjekke hvilke frekvenser som er ledige på din adresse på Finnsenderen.no.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

2-kanals bærbar mottaker for lyd av høy kvalitet for ENG/EFP-produksjoner

 

URX-P03D 2-kanals bærbar mottaker utgjør en del av et komplett UWP-D-lydsystem som tilbyr lydkvaliteten til digital lydbehandling kombinert med påliteligheten til analog FM-modulasjon. URX-P03D tilbyr bred frekvensdekning med opptil 72 MHz båndbredde (avhengig av region) over et bredt spekter av kanaler, med et utvalg av modeller å velge mellom. Enkel å bruke funksjoner inkluderer en stor skjerm og liten størrelse som passer pent på hvilken som helst størrelse videokamera eller DSLR-kamera, automatisk innstillingsfunksjon, hodetelefonutgang, USB-tilkobling for strømforsyning og tilgjengelighet av linjer. Mottakeren har også ekstern MIC -inngang for en ekstra kablet mikrofon og 3 -kanals mikserfunksjon. UWP-D-serie-systemet gir suveren forbigående responsytelse for alle ENG/EFP-produksjonsapplikasjoner.

 

2-kanals bærbar mottaker

 

digital lydbehandling for lyd av høy kvalitet

forbedrer forbigående responsytelse mellom UWP-D-senderen og mottakeren, som vil gi imponerende Naturlig lydkvalitet Har en ekstern mikrofoninngangskontakt for ytterligere kablet mikrofon. Den har også en 3 -kanals mikserfunksjon for de to trådløse mikrofonene og en kablet mikrofon.

 

bred frekvensdekning med valg av kanaler tilgjengelig < /p>

Den ekstra brede bytting av båndbredde dekker et bredt område, med et bredt utvalg av kanaler tilgjengelig på flere modeller - vennligst se produktspesifikasjoner for mer informasjon.

 

< P> Stor skjerm og mottaker av liten størrelse

Mottakeren har et stort skjerm for brukervennlighet, mens dens lille størrelse betyr at den passer pent på hvilken som helst størrelse videokamera eller DSLR -kamera. <<<< /p>

 

enkel å bruke funksjoner

Automatisk kanalinnstillingsfunksjon, hodetelefonutgang, USB -tilkobling for strømforsyning og linjeinngangstilgjengelighet .