Sequential Prophet 6 Desktop

6-Voice Polyphonic Analog Synthesizer

Varenr: 1084173
Sequential Prophet 6 Desktop 6-Voice Polyphonic Analog Synthesizer Sequential Prophet 6 Desktop 6-Voice Polyphonic Analog Synthesizer Sequential Prophet 6 Desktop 6-Voice Polyphonic Analog Synthesizer Sequential Prophet 6 Desktop 6-Voice Polyphonic Analog Synthesizer Sequential Prophet 6 Desktop 6-Voice Polyphonic Analog Synthesizer Sequential Prophet 6 Desktop 6-Voice Polyphonic Analog Synthesizer
30 128,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

har en all-analog signalvei og diskrete VCOs, VCAs og filtre. Knott-per-funksjon frontpanelet er fri for meny-dykking og gir øyeblikkelig tilgang til praktisk talt alle parametere.


Som Dave Smith forklarte: “Profeten-6 har vært vår mest suksessrike produktlansering noensinne. I løpet av de fire månedene siden utgivelsen har et stort antall artister allerede lagt det til oppsettene deres. ” Lagt til Smith: "Bortsett fra den fantastiske lyden, føler vi at en stor del av appellen er umiddelbarheten til brukergrensesnittet, så vi sørget for at skrivebordsversjonen beholdt alle de samme kontrollene som tastaturversjonen."


Smith fortsatte:
“Som en bonus har vi lagt til en polykjedefunksjon slik at alle to profet-6s kan kobles til 12-stemmer polyfoni. Den største lyden i moderne analoge poly-synter ble akkurat større. ”
 

nøkkel til vintage lyden til profeten-6 er dens to nydesignede, diskrete spenningskontrollerte oscillatorer (pluss sub -Scillator) og to diskrete filtre: en fire-polet, resonans, lavpass inspirert av det originale profet-5-filteret, og et to-polet, resonant, høypassfilter.


Spenningskontrollerte forsterkere fullfører all-analog signalveien. Smith sa: "Desktop -modulen høres like bra ut som tastaturet fordi det på innsiden er nøyaktig det samme - de samme VCO -ene, VCF -ene og VCAs og den samme klassiske, punchy, analoge poly -lyden som har tjent raves fra kundene og anmeldere. ”

Produktinformasjon

Batteridrift Nei
Innebygde høyttalere Nei
MIDI-tilkobling 5-pin og MIDI over USB
Strømforsyning inkludert Ja
Sustainpedal inkludert Nei
Sustainpedal inngang Nei