Roland AE-01 Aerophone Mini

Varenr: 1137238
Roland AE-01 Aerophone Mini Roland AE-01 Aerophone Mini Roland AE-01 Aerophone Mini Roland AE-01 Aerophone Mini
3 546,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
09.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Instrumentet du raskest kan lære deg

Hvis du alltid har hatt lyst til å lære deg å spille et musikkinstrument, så er Aerophone mini den raskeste veien til å realisere drømmen din. Dette morsomme moderne blåseinstrumentet er kjempeenkelt å lære, så du etter kort tid kan spille med til favorittsangene dine. Fingerstillingene er enkle å forstå og det er ingen kompliserte akkorder å lære som på et piano, gitar eller ukulele. Seks gode inkluderte lyder lar deg utforske et stort utvalg musikkstiler og det kompakte designet gjør at du kan ta den med deg overalt. 

Med Aerophone minis Bluetooth-tilkobling og en gratis tilhørende app kan du kickstarte musikkerfaringen og framgangen din enda raskere. Appen inkluderer over 50 tilleggslyder samt et utvalg av leksjoner som er enkle å følge, for å sette deg i gang. Det er også mulig å strømme sanger fra mobilenheten din og jamme med! Og ved å koble til hodetelefonene dine kan du fordype deg i din nye musikalske verden uten å forstyrre noen.

 

•              Kompakt digitalt blåseinstrument som er enkelt å lære og morsomt å spille

•              Seks innebygde lyder av høy kvalitet, inkludert saksofon, fløyte, klarinett, fiolin m.m.

•              Få tilgang til over 50 tilleggslyder med gratisappen Aerophone mini Plus for iOS og Android

•              Lær raskt med enkelt fingerspill som tar utgangspunkt i en tradisjonell blokkfløyte       

•              Kom i gang i Aerophone mini Plus-appen med 11 øvingssanger som er lette å følge

•              Spill hvor som helst med den innebygde høyttaleren og batteridrift

•              Koble til hodetelefoner og spill uten å forstyrre andre

•              Lett og enkel å bære (500 g/1 lb. 2 oz.)

•              Spill sammen med favorittsangene dine på smarttelefonen din ved hjelp av Bluetooth

•              Spill softwareinstrumenter trådløst med Bluetooth MIDI

 

En verden av inspirerende lyder

Aerophone mini tilbyr et variert utvalg av instrumenttyper du kan ha det gøy med sammen med favorittmusikken din. Saksofon, fløyte, fiolin, klarinett, trompet og synthesizerlyder er innebygd og gir et variert utvalg av tradisjonelle og moderne lyder å utforske. Og ved å koble deg til Aerophone mini Plus-appen via Bluetooth har du umiddelbar tilgang til over 50 flere. Lydene er organisert etter type i appen, noe som gjør det kjempeenkelt å finne nye lyder og bli inspirert. 

 

Enkel fingerstilling for rask læring

Blokkfløyta er et populært blåseinstrument for å introdusere små barn til det å spille musikk. Kanskje har du selv spilt det på skolen. Aerophone minis fingerstilling er basert på blokkfløyta, og den lar deg begynne å lage musikk og lyd i løpet av minutter. Og med appen i tillegg kan du umiddelbart transponere den digitale lydmotoren til hvilken som helst toneart. Dette betyr at du bare trenger å lære én fingerstilling for å kunne spille nærmest hvilken som hest sang!

 

Enkel pustekontroll

For å få god intonasjon og tone trenger akustiske instrumenter fokuserte pustekontrollteknikker som det kan ta lang tid å bli god på. Men Aerophone mini låter bra umiddelbart, takket være den digitale lydmotoren og ekspressive pustesensor. Bare lær den enkle fingerstillingen, blås i munnstykket, og du er i gang!

 

Begynn å spille med en gang

Aerophone mini Plus-appen lar deg komme raskt i gang med 11 øvingssanger og leksjoner som er enkle å følge. Appen viser visuelt fingerstillingen for hver note, så det er ingen grunn til å gjøre det vanskelig med komplisert notasjon. Og med justerbart tempo kan du begynne sakte og bygge opp tempoet når du føler deg sikrere. Du kan også strømme sanger fra musikkbiblioteket ditt med appen, og det er til og med mulig å skru ned vokalen for karaokestil på spillingen og syngingen.

 

Øv når som helst med hodetelefoner

Med Aerophone mini er det enkelt å glede seg over å spille musikk uten å forstyrre samboere eller naboer. Bare koble til hodetelefonene for å mute den innebygde høyttaleren og spill i vei for å spisse ferdighetene dine uten å bekymre deg for å bråke. Musikk strømmet fra appen spilles også gjennom hodetelefonene, noe som gir deg en skikkelig samspillopplevelse.

 

Tilpass Aerophone mini til din stil

Aerophone mini Plus-appen tilbyr flere måter å tilpasse instrumentet individuelt på etter hvert som du blir mer kjent med det. For eksempel kan du enkelt tilpasse spilleresponsen ved å justere pustesensitiviteten. Høyere innstillinger lar deg spille med et veldig svakt pustetrykk, perfekt helt i oppstarten.. Du har også muligheten til å lage dine egne unike fingerstillinger som du kan lagre i 10 oppsett til senere bruk.

 

Spill og ta opp instrumenter i musikkapper

Mange populære musikk-apper inkluderer software-instrumenter som kan spilles og tas opp via MIDI. Aerophone mini inkluderer trådløs MIDI-støtte gjennom Bluetooth, noe som gjør at du kan ta neste skritt og begynne å komponere din egen musikk når du er klar.