RME Digiface USB

66-channel, 192Khz, USB ADAT interface

Varenr: 1103146
RME Digiface USB 66-channel, 192Khz, USB ADAT interface
6 842,-
-+
På nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Digiface USB - Den optiske boksen

Dette kompakte, bærbare og lette lydgrensesnittet (bare 220 g /0.49 lbs) overfører digitale lyddata i SPDIF og ADAT -format til Windows og Mac -datamaskiner.

Den siste plug and play -teknologien garanterer en enkel installasjon, selv for den uerfarne brukeren. Tallrike unike funksjoner så vel som RME&Apos; s robuste drivere muliggjør en rask, effektiv og behagelig drift av Digiface USB.

Funksjoner

Digiface USB er en ekstremt kompakt & Bærbart digitalt lydgrensesnitt med 4 optisk ADAT/SPDIF I/OS, og en analog linje av høy kvalitet/telefoner via 6,3 mm TRS-knekt. Fortsetter arven fra RMEs berømte HDSP -digiface, et trippel adat I/O -grensesnitt med telefoner og PCI -grensesnitt, forenkler Digiface USB tilkobling med USB 2, trenger ikke en ekstern strømforsyning, og legger til og med en annen optisk I/O, som resulterer I 32 kanaler inngang og utgang hver når du bruker ADAT Optical.

Analoge utgangsverter kanaler 33/34, og kan brukes fritt takket være TotalMix FX, RMEs ruting og overvåkningsløsning som vet nesten ingen grenser Ved ruting og blanding (Digiface USB inkluderer ikke FX).

Hver enkelt optisk port kan bruke enten ADAT (opptil 8 kanaler) eller SPDIF (stereo). Mens inngangene tilpasser seg automatisk til det mottatte signalformatet, kan utgangene byttes individuelt mellom ADAT og SPDIF -drift. Støttet er SMUX og SMUX4. Derfor ved 192 kHz er enten 8 kanaler via 4 x SPDIF eller ADAT mulig på både innganger og utganger.

Dets små størrelse, vekt og bussdrevet drift gjør Digiface USB ekstremt allsidig og nyttig. Det kan til og med tjene som enkel hodetelefonforsterker for mobilbruk.

TotalMix

Som alle de nyeste RME-grensesnittene, inkluderer Digiface USB også den kraftige digitale sanntids mikser  TotalMix FX. Det gir praktisk talt ubegrenset blandings- og rutingsoperasjoner, med alle innganger og avspillingskanaler samtidig, til maskinvareutganger. Digiface USB har ikke en DSP, så det er ingen FX tilgjengelig. Fortsatt inkluderer det en dedikert kontrollromsseksjon med Talkback, Main/Phones, Fader -grupper, stumme grupper, fullstendig fjernkontrollbarhet via Mackie eller OSC -protokoll, og mye mer.

Her er noen typiske applikasjoner for TotalMix: < /p>

  • Sette opp forsinkelsesfrie submixer (hodetelefonblandinger). Digiface USB gir mulighet for opptil 17 helt uavhengige stereo submixes. På et analogt miksebord vil dette være lik 34 aux sender.

  • Ubegrenset ruting av innganger og utganger (gratis utnyttelse, patchbay -funksjonalitet).

  • Distribuere signaler til flere utganger om gangen. TotalMix tilbyr avanserte splitter- og distributørfunksjoner.

  • Samtidig avspilling av forskjellige programmer via en enkelt stereo-utgang. ASIO MulticLient -sjåføren støtter bruken av flere programmer samtidig. Når det er gjort på forskjellige avspillingskanaler, gir TotalMix midler til å blande og overvåke disse på en enkelt stereoutgang.

  • Blanding av inngangssignalet til avspillingssignalet (fullstendig ASIO direkte overvåking). RME er ikke bare pioneren av ADM, men tilbyr også den mest komplette implementeringen av ADM -funksjonene.

  • Integrering av eksterne enheter. Bruk TotalMix for å sette inn enheter for eksterne effekter, det være seg i avspilling eller på rekordstien. Avhengig av gjeldende applikasjon, tilsvarer funksjonaliteten innsats eller effekter send og effekter returnerer, for eksempel som brukes under sanntidsovervåking når du legger til noe reverb til vokalen.


Hver eneste eneste Inngangskanal, avspillingskanal og maskinvareutgang har en topp- og RMS -nivåmåler, beregnet i maskinvare. Disse nivåskjermene er veldig nyttige for å bestemme tilstedeværelses- og rutedestinasjonene til lydsignalene.

Tekniske spesifikasjoner

Innganger: 4 x adat/spdif

Utganger: 4 x adat/spdif/1 X Telefoner TRS Stereo 6,3 mm

Klokkemodus:  Intern, ADAT IN, SPDIF i

Eksempelhastigheter:  28 kHz opp til 200 kHz

Jitter:  <1 ns, interne og alle innganger

jitterfølsomhet:  PLL fungerer selv ved 100 ns jitter

Totalmix:  2244 kanalmikser med 46-bit intern oppløsning

TotalMix:  latensfri submixes og perfekte ASIO direkte overvåking

grensesnitt:  USB 2.0, bussdrevet

kommer med  digicheck, rme&Apos; s ultimate måling , Analyse og testverktøy

Drivere:
Windows  7/8/10 (Multi-Client Operation of ASIO og WDM)
Mac  OS X (10.6 eller opp, Core Audio) < /p>

Produktinformasjon

Lydkort - ant mik preamper 0