Radial EXTC-SA

Varenr: 1057169
Radial EXTC-SA Radial EXTC-SA Radial EXTC-SA Radial EXTC-SA Radial EXTC-SA
4 199,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
16.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Balansert grensesnitt for gitareffekter Pedaler
  • Separat Send og motta kontroller Optimaliser signalsti
  • Transformatorisolering hjelper til Blandingen din skiller seg ut fra resten

Radial Extc-SA ™ er et frittstående lydgrensesnitt som lar deg innlemme gitareffekter i riket til pro- lydopptak. Bare forestill deg ... legg til et snev av korn til et vokalspor, litt wah på en kick-trommel, kanskje flens en fiolin ... EXTC er et kreativt verktøy laget for din esoteriske-uvensjonelle side, klar til å slippe løs nye nye lyder som vil gjøre opptakene dine Skiller seg ut fra mengden.

og det er superenkelt å bruke: Koble et linjenivåsignal fra innspillingssystemet. EXTC-SA ubalanser signalet og konverterer det til høy impedans der gitarpedaler kan settes inn etter ønske. Bare plugg inn, slå på sporet, angi nivåene og juster blandingen for akkurat riktig mengde magi. Vær forberedt på øyeblikkelig forundring. Legalisert ecstasy.

Funksjoner inkluderer Radial&Apos; s prisbelønte 100% diskret klasse-A gitarbuffering for ultimate lydintegritet, transformatorisolasjon for å eliminere surr og brumme forårsaket av bakkesløyfer, 180º Polaritet omvendt for å holde effekter og balanserte signaler i fase, og to løkker som kan la deg sammenligne signalveier eller kombinere dem for å lage ditt magiske mesterverk.

Den radiale extc-SA er Uten tvil en av de mest innovative effektene som manipulerer enheter som noen gang er laget. Og det åpner døren for nye lyder ved å ta Reamping ™ -teknologi til et helt nytt nivå.

Extc ... Vær forberedt på Wild & Wonderful!