Radial X-Amp

Varenr: 1057153
Radial X-Amp Radial X-Amp Radial X-Amp Radial X-Amp Radial X-Amp
3 229,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
16.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Aktiv REAMP® med to utganger
  • 100% diskret klasse-A signalsti
  • Transformator isolert for å eliminere støy
  • Variabel&Apos; sett & glem&Apos; Nivåkontroll

Radial X-AMP er en aktiv reamper ™ som lar ingeniøren spille et forhåndsinnspilt spor tilbake gjennom gitarforsterkere og pedaler. Dette åpner døren for å utforske nye musikalske lyder og anspore på den kreative prosessen slik at innspillingen din skiller Bruke en direkte boks av høy kvalitet som Radial J48. Send det nye sporet fra opptakeren din via X-AMP til gitarforsterkere, effektpedaler eller kombinasjoner derav. Når det grunnleggende sporet er spilt inn, kan det gjøres godt å erstatte spor etter at sesjonsspilleren har gått hjem. Dette eliminerer slitsom repetisjon og sikrer en frisk levende ytelse på den endelige innspillingen. Ved å kjøre to AMP -er samtidig kan nye lyder og teksturer opprettes, samtidig som du kan ta kunstneriske beslutninger etter hvert som innspillingen utvikler seg.

Etter den kritikerroste radiale JD7 Injektor, X-AMP benytter seg av en unik klasse-A-kretsdesign som er optimalisert for bruk med gitarer. Funksjonene inkluderer balansert linjenivåinngang med LED-toppindikator og nivåkontroll, klasse-A kretstopologi for optimal rekkevidde og frekvensrespons, en transformator isolert utgang for å eliminere brum og surr forårsaket av bakkesløyfer, en 180 º polaritet omvendt bryter for å bringe begge AMP-ene i fase, og en dobbel bakkeløftbryter for støyfri drift.

Som med alle radiale produkter er X-AMP bygget som en tank for å gi mange års problemfri opptreden. Et internt i-bjelke skjelett gir maksimal beskyttelse mot ekstern belastning som kan føre til at loddepunkter mislykkes. Dette er supplert med et innovativt Bookend -design som skaper en beskyttende sone rundt brytere, potensiometer og kontakter. En full bunn uten skli pad utfører dobbel plikt ved å forhindre at X-AMP glir rundt når den plasseres på en vibrerende forsterker, samtidig som den gir elektrisk og mekanisk isolasjon. Reamping fungerer like bra på bass, tastaturer, trommer og stemme. Når du begynner å gjenta, vil du aldri registrere noen annen måte.

Radial X-AMP ... Active Reamp® for profesjonelle innspillingsingeniører.