PreSonus Revelator io44

Varenr: 1165107
PreSonus Revelator io44 PreSonus Revelator io44 PreSonus Revelator io44
2 395,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Lag et high-end innspillingsstudio hvor som helst med Revelator IO44. Enten du vil koble til en profesjonell XLR-mikrofon, en gitar, en DJ-mikser eller ditt spillhodesett, har Revelator IO44 alle inngangene og utgangene du trenger å registrere ... til og med en innebygd mikser som lar deg blande lyd fra flere applikasjoner. Behandlingen er tilgjengelig på alle analoge innganger, så du vil høres glatt og polert ut i forestillingene og innspillingen.

 

gitarister, sangere, DJ -er og alle andre: Du ' LL høres bra ut, uansett om du sporer en plate eller utfører live på nettet.

 

25 års erfaring med studioklasse er inne i Revelator IO44. XLR-mikrofonene dine vil høres sitt beste takk til Presonus XMAX-L MIC-forforsterker med mye gevinst for din profesjonelle mikrofon for å fange stemmen din jevnt, naturlig og forvrengningsfri-og behandlingen ombord vil få stemmen din til å skille seg ut. Enten du spiller inn en vokal eller chatter med dine følgere under en livestream, vil du bli hørt høyt og tydelig.

 

Revelator IO44 har en brukervennlig bruk Mixer som lar deg blande lyd fra opptil tre forskjellige applikasjoner samtidig. Legg til backing -spor, Skype -samtaler og til og med gameplay raskt og enkelt uten å beskatte datamaskinen. En automatisk utgangsbegrensning forhindrer strømmen din i å forvrenge. Enten du er på macOS eller Windows, kan du opprette tilpassede blandinger av inngangene og applikasjonene dine og overvåke det hele på nesten null latens, slik at du kan streame og registrere samtidig!

 

Funksjoner

  • Ultra-kompakt, mobil bussdrevet USB-C®-kompatibelt lydgrensesnitt for opptak, streaming, podcasting og mer
  • 96 kHz/24-bit Operasjon for uberørt lydopptak
  • 1 Digitalt kontrollert, høyhode rom, lavstøy XMAX-L MIC-forforsterker for profesjonelle resultater
  • 1 instrumentinngang (via combo) for gitarer og bass
  • 1 TRS? "Stereolinjeinngang for DJ-miksere og mer
  • Stand-Alone Functionality lar deg ta lyden din med deg
  • ? Balansert Main venstre/høyre med uavhengig Nivåkontroll og stum
  • 1 TRRS 1/4 "Stereo headset Connection (MIC In, Stereo Out)
  • Integrert mikser lar deg blande lyd fra opptil tre applikasjoner på en gang
  • Kraftig studiebehandling ombord lar deg polere lyden din (eller forvandle den fullstendig) med reverb, komprimering, EQ og Fantastic Voice FX - alt uten å beskatte CPU
  • Profesjonelt utformede forhåndsinnstillinger får deg til å høres ut som en proff med et enkelt klikk. Du kan også opprette dine egne tilpassede forhåndsinnstillinger for å dele, lagre eller produsere på farten
  • Studio One Artist Recording Software og Studio Magic Software -bunt inkludert