Palmer Grand Audition MKII

24-kanals høyttalerswitch-system

Varenr: 1196043
Palmer Grand Audition MKII 24-kanals høyttalerswitch-system Palmer Grand Audition MKII 24-kanals høyttalerswitch-system Palmer Grand Audition MKII 24-kanals høyttalerswitch-system Palmer Grand Audition MKII 24-kanals høyttalerswitch-system Palmer Grand Audition MKII 24-kanals høyttalerswitch-system Palmer Grand Audition MKII 24-kanals høyttalerswitch-system Palmer Grand Audition MKII 24-kanals høyttalerswitch-system Palmer Grand Audition MKII 24-kanals høyttalerswitch-system Palmer Grand Audition MKII 24-kanals høyttalerswitch-system Palmer Grand Audition MKII 24-kanals høyttalerswitch-system Palmer Grand Audition MKII 24-kanals høyttalerswitch-system Palmer Grand Audition MKII 24-kanals høyttalerswitch-system Palmer Grand Audition MKII 24-kanals høyttalerswitch-system
17 729,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
10.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

•24 skiftbare balanserte linjeutganger
•Intuitiv nettleserbasert kontrollprogramvare
•Individuell nivåkontroll på hver utgang
•Mono- og stereomodus
• Valg av flere kanaler
• Kan brukes for distribusjon av lyd i flere rom
• Analog signalvei av høy kvalitet
•Øyeblikkelig kanalbytte uten støy eller forstyrrelser
•XLR-linjeinnganger og innebygd USB-mediespiller
•Opptil tre enheter kan kaskades

 

Ved vinsmaking er det viktig at en sammenligning er så nøytral som mulig. Det samme gjelder valg av høyttalere. For nøyaktig å bedømme lydkarakteristikker er det viktig å lytte til forskjellige høyttalere under de samme forholdene. Komfortabel høyttalerruting med variabel nivåkontroll for en kompromissløs sammenligning på salgsgulvet, sammen med multimonitor- og multiromsapplikasjoner, er bare noen av måtene GrandAudition MK2 effektivt kan brukes på.


GrandAudition MKII lar deg koble til 16 individuelle høyttalere eller åtte høyttalerpar og opptil åtte subwoofere - alle med balanserte XLR-kontakter på linjenivå og plassert i to 19" rackenheter. Avhengig av hvordan du vil bruke GrandAudition MK2, kan utgangene velges enten individuelt eller som stereopar via en intuitiv nettleserbasert app eller fra selve enheten. Derved kan du velge å bare bytte mellom høyttalere eller fritt konfigurere hvilken utgangskombinasjon du ønsker, noe som gjør den ikke bare til den ideelle løsningen for en høyttalerpresentasjon, men også et utmerket valg som sentralstyringsenhet for messer, i laboratorier og for lyddistribusjon i flere rom.


Kildemateriale leveres fra en mikser, CD-spiller eller digital lydarbeidsstasjon gjennom to balanserte XLR-innganger - med volumkontroll, selvfølgelig. Men det er ikke alt. GrandAudition MKII er også utstyrt med en innebygd USB-mediespiller der referansetitler kan nås i WAV, AIF, FLAC, MP3 og OGG dataformater.


Høydepunktet i GrandAudition MKII

Den nettleserbaserte fjernkontrollen kan styres på et nettbrett eller en bærbar datamaskin, og tilbyr maksimal betjeningskomfort. Ethernet- og WLAN-kompatible enheter kan brukes for fullstendig konfigurasjon og kontroll av enheten, inkludert kanalnavn, mediespiller og andre praktiske funksjoner. Evnen til å justere nivået individuelt for hver utgang og dens raske og støyfrie koblingsmekanisme, gjør det mulig å nøyaktig sammenligne høyttalere og hjelper deg pålitelig å veilede kundene dine til å velge riktig høyttaler. Rutingapplikasjoner som bruker ulike nivåer for hver utgang kan også settes opp, og en fullt analog signalvei med høyeste kvalitet er selvfølgelig også garantert med Palmer.


Om nødvendig kan du kaskadere enheter for å tredoble det imponerende antallet på 16 kanaler pluss 8 utganger og dermed administrere selv de største rutingscenariene for monitorer, for eksempel i presentasjonsområder. Du kan også bruke subwooferutgangene til å koble til ekstra høyttalere uten å oppleve noen tekniske ulemper. I tillegg til drevne høyttalere, kan passive høyttalere integreres med effektforsterkere. Signaler kan også distribueres over flere linjeutganger for andre applikasjoner, for eksempel ved å koble så mange som 24 hodetelefonforsterkere til ett kildesignal – et uvurderlig hjelpemiddel innen konferanseteknologi og på messer. Og for å toppe det hele, presterer Grand Audition MKII bemerkelsesverdig godt i målelaboratorier.


Kort sagt, GrandAudition MKII, med sine oversiktlige funksjoner og brukervennlighet, tilbyr komfortabel høyttalerruting med profesjonell lydnøytralitet.