J. Rockett Blue Note Select

Varenr: 1204236
J. Rockett Blue Note Select
3 499,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
14.11.2024 dersom leverandør har varen på lager

Blue Note Select er en "V2" av JRADs favorittkrets. Den originale Blue Note Pro Series var den første utgivelsen og inkluderte "Hot"-bryteren. J. Rockett introduserte senere Tour Series som ikke hadde "Hot"-bryteren. Den nyeste Blue Note Select inkluderer ikke bare den "varme" bryteren, men inkluderer også store forbedringer av utseendet, lyden og den generelle følelsen, alt i en veldig liten pakke.

 

JRAD har gått så langt som å lage spesialtilpassede knotter, en tilpasset farge blandet for å oppnå den elektriske blå, og den desidert største forbedringen er den lave enden både i og ut av "hot mode". Dette kan være deres beste generelle lavforsterkning. Pedaler med lav forsterkning kan være en utfordring fordi de går over grensen mellom boost og driv. Den beste måten å kjøre Blue Note Select eller en hvilken som helst lavforsterkningspedal på er å la den puste med forsterkeren. Hvis du bruker en ren forsterker og du stoler på OD-pedalen din for å produsere de overdrevne lydene dine, kan det være en utfordring. Noe av det negative er at pedaler kan introdusere en ren tone under overdriven, noe som gir den en unaturlig drive-lyd. J. Rockett fant ut at de beste resultatene er når du får forsterkeren din like forbi minimumskanten for breakup eller "Breathing" og legger til et snev av overdrive for å sende den over toppen. Blue Note Select lar deg legge til en subtil OD eller kan få den interne klippingen ganske varm også. Uansett, å få forsterkeren inn i en forsterkningsstruktur som begynner å puste, gjør bare at OD høres bedre ut.

 

Trikset med Blue Note Select er at du har to forsterkningsstrukturer som gir et bredt utvalg av stasjoner, slik at du kan variere forsterkertypen din. JRAD brukte Blue Note Select for å virkelig presse en Marshall Plexi fordi du virkelig kan justere bunnen slik at den matcher.