AlphaTheta XDJ-AZ

Profesjonelt DJ-system, standalone

Varenr: 1204732
AlphaTheta XDJ-AZ Profesjonelt DJ-system, standalone AlphaTheta XDJ-AZ Profesjonelt DJ-system, standalone AlphaTheta XDJ-AZ Profesjonelt DJ-system, standalone AlphaTheta XDJ-AZ Profesjonelt DJ-system, standalone AlphaTheta XDJ-AZ Profesjonelt DJ-system, standalone
39 900,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
30.11.2024

XDJ-AZ er et kraftig nytt 4-decks alt-i-ett DJ-system med oppsett og funksjoner som er standarden i klubber. Denne nye enheten er designet for å tilby den ultimate alt-i-ett DJ-opplevelsen, og utvikler betydelig funksjonene og brukervennligheten fra sin forgjenger, XDJ-XZ

 

Klubbstandard DJ-opplevelse med følelsen av full kontroll

XDJ-AZ arver oppsettet og følelsen til flaggskipene CDJ-3000 og DJM-A9 for å gi deg en intuitiv opplevelse. Når du opptre på systemet, føles det som om du er ett med dekksene, noe som muliggjør mer kreative opptredener. Med jogghjul i full størrelse som føles akkurat som de på CDJ-3000, er pitch bending og scratching på XDJ-AZ utrolig jevnt. Mikserseksjonen arver det intuitive oppsettet til DJM-A9, med alle kontroller plassert for å maksimere spillbarheten. Den har også brukervennlige knapper for å tilordne Beat FX, som hjelper deg med å uttrykke deg gjennom musikken. Så når du har mestret XDJ-AZ, vil du være kjent med hvordan klubbstandardutstyr fungerer og føles, noe som gjør det mye lettere å opptre på ditt beste i klubber. 

 

rekordbox CloudDirectPlay kompabilitet

Få tilgang til ditt skybaserte rekordbox-bibliotek direkte fra XDJ-AZ med CloudDirectPlay. Du kan bruke den nyeste versjonen av spillelistene og opptredensdataene dine, som Hot Cue-informasjon, og til og med oppdatere det fra enheten. Dette sikrer ikke bare en sømløs DJ-opplevelse, men lar deg også gjøre all forberedelse utelukkende fra ditt alt-i-ett-system.
*Du trenger et abonnement på rekordbox Creative- eller Professional-planen, eller Cloud Option for å bruke rekordbox CloudDirectPlay.

 

StreamingDirectPlay kompabilitet

Med støtte for Beatport Streaming gjør StreamingDirectPlay-funksjonen det mulig å spille spor direkte fra Beatports enorme danse musikkbibliotek og de nyeste sjanger-spesifikke spillelistene. Du vil til og med få analyse data som bølgetopp, BPM og grid-informasjon, slik at du enkelt kan mikse ny og variert musikk inn i settene dine.

*For å bruke StreamingDirectPlay på XDJ-AZ, må du abonnere på Beatport Streaming Professional- eller Advanced-planen.

 

Omfattende kompatibilitet med enheter og DJ-applikasjoner

I tillegg til å spille spor fra USB-minnepinner, kan du DJ ved å koble til PC/Mac eller mobile enheter. Og hvis du ønsker å vise frem din individualitet enda mer, kan du spille lyd fra eksterne enheter som platespillere og samplere. Enheten har en USB Type-C-port for PC/Mac-tilkobling, slik at du kan bruke rekordbox for Mac/Windows i Performance-modus eller Serato DJ Pro*1, og det er ikke nødvendig med et betalt abonnement for noen av dem. Og hvis du bruker Wi-Fi®-tilkoblingen for rekordbox Link Export, kan du enkelt få tilgang til spor fra PC/Mac eller mobile enheter uten å måtte koble til kabler.*2

*1 Kommer i desember 2024.
*2 Du kan bruke Link Export av rekordbox for Mac/Windows eller rekordbox for iOS/Android. Link Export i rekordbox for Android støtter ikke kablede tilkoblinger.

 

Stor berøringsskjerm for sømløs kontroll

Den 10,1 tommers kapacitive berøringsskjermen på XDJ-AZ gir deg ikke bare mer visuell informasjon – den gjør det også enklere å kontrollere alt. Opptil 13 spor kan vises samtidig – en betydelig økning fra 8 på XDJ-XZ – så du kan se mer av musikken din og finne sanger raskere. Andre avanserte funksjoner inkluderer Playlist Bank, hvor du kan registrere opptil 4 spillelister for rask tilgang, Touch Preview, som lar deg forhåndsvise spor i spillelister uten å laste dem, og Touch Cue, som du kan bruke til å forhåndsvise den kommende delen av sporene som spiller på dekks. Alt dette gjør sporvalg raskt og jevnt. Og med muligheten til å vise statusen til den valgte Performance Pad og Beat FX-innstillingene samtidig, kan du umiddelbart få oversikt over informasjonen du trenger for å opptre.

 

Uavhengig 4-decks avspilling: "DJ your way!"

Enten du ønsker å legge til flere lyder i miksen din, lage live mashups, spille sammen med en annen DJ, eller få flere spor klare til å slippe dem på det perfekte tidspunktet, gir 4-dekks avspillingsstøtte på XDJ-AZ deg fleksibiliteten til å opptre slik du ønsker. Du kan også sømløst integrere CDJ-er i oppsettet ditt, så det er ikke nødvendig å bytte dekks. Med PRO DJ LINK™-kompatibilitet er beat- og on-air-informasjon synkronisert mellom spillerne, så du vil føle at du har full kontroll.

Trådløs monitoring med ultralav forsinkelse med SonicLink-kompatible DJ-hodetelefoner.

Takket være den integrerte SonicLink-senderen kan du nyte ultralav latenstid trådløs overvåking med HDJ-F10 profesjonelle DJ-hodetelefoner. Trykk på en enkelt knapp for å pare XDJ-AZ med hodetelefonene, og du kan bevege deg fritt rundt DJ-båsen eller scenen, vel vitende om at du aldri vil bli hektet eller dra i en kabel. SonicLink er AlphaThetas egen proprietære ultralav latenstid trådløse teknologi. Den overfører lyd 20 ganger raskere enn den vanlig brukte Bluetooth® SBC-kodeken, så du vil aldri merke en forsinkelse mellom å trykke på en knapp eller scratch med jogghjulene og høre lyden fra utgangen.

*XDJ-AZ støtter ikke trådløs tilkobling med WAVE-EIGHT bærbare trådløse DJ-høyttalere.

 

Klar og dynamisk lyd

Hvis du er kjent med den foregående XDJ-XZ, vil du merke at det er gjort flere oppgraderinger i designet av XDJ-AZ. Ved å integrere en 32-bit D/A-omformer fra ESS Technology har lydkvaliteten blitt betydelig forbedret for å skape klar og dynamisk lyd som kan rocke store steder og klubber.

 

3-bånds Master EQ

Du kan også bruke 3-bånds Master EQ for å justere utgangslyden i henhold til de akustiske egenskapene i lokalet.

 

Mikserinnstillinger

Enheten har en egen knapp for mikserinnstillingene, slik at du raskt kan sjekke og justere mikserens status på skjermen.

 

Maskinvareopplåsning

XDJ-AZ er en maskinvareopplåsningsenhet. Bare koble XDJ-AZ til en PC/Mac som kjører rekordbox-applikasjonen, så kan du bruke programvaren.

 

Serato DJ Pro

Bare koble XDJ-AZ til en PC/Mac som kjører Serato DJ Pro-applikasjonen, så kan du bruke programvaren. (Kommer i desember 2024).

 

3 USB-porter

Opptrer sammen med en annen DJ og overlever smidig takket være de 3 USB-inngangene (2 toppmatet for USB-enheter og 1 for tilkobling av bærbar datamaskin).

 

rekordbox Link Export

Spill spor direkte fra PC/Mac eller mobile enheter ved å koble til via en USB-kabel, LAN-kabel eller trådløs tilkobling.

 

Performance Pads

Trykk på de 8 bakgrunnsbelyste gummiperformance-padene for å utløse Hot Cues, Beat Loop, Slip Loop og Beat Jump.

 

Gate Cue

Eksperimenter med pad-spilling ved hjelp av Gate Cue, som spiller musikken fra cue-punktet bare når du trykker på pad'en. Ta fingeren av pad'en, så stopper musikken umiddelbart og returnerer stille til cue-punktet.

 

Lett å bære

Vær klar til å spille på et øyeblikks varsel. Den enhetlige designen med håndtak gjør det enkelt å bære og sette opp.

 

Høy kvalitet på lyd

Mikrofoninngangskretsen produserer krystallklar lyd, selv med høyt inngangsnivå.

 

Firmware Update Manager

Du vil bli automatisk varslet når firmwareoppdateringer blir tilgjengelige. Du kan laste ned Firmware Update Manager her.

 

AlphaTheta Care

AlphaTheta's utvidede produktgarantitjeneste sikrer lengre og mer pålitelig bruk av produktene dine.