Native Instruments Traktor Kontrol

S2 MK3

Varenr: 1120215
Native Instruments Traktor Kontrol S2 MK3 Native Instruments Traktor Kontrol S2 MK3 Native Instruments Traktor Kontrol S2 MK3
2 697,-Kampanjepris
2 886,-Ordinær pris
-+
14 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
  • Spill hvor som helst! 2-KANALS DJ-KONTROLL
  • Alt du trenger for å mikse musikken din i et oppsett som du kan ha med deg hvor som helst. Bruk profesjonelle funksjoner som Mixer FX, Hotcues og loop-kontroller på et klubbstandardoppsett
  • Plug and play, og kom i gang raskt med TRAKTOR PRO 3 og TRAKTOR DJ 2

 

HOUSE-PARTY PORTABILITET MØTER KLUBBSTANDARD LAYOUT
Enten det er basstunge breakdowns, steppy synther eller peak-time rewinds som definerer stilen din, TRAKTOR KONTROL S2 har alt du trenger for å få mixen din ut. Lag sett på to decks og bli kreativ med brukervennlige verktøy som looping, beat-synkronisering og klubbeffekter.

RASKT FRA SPILLELISTE TIL DANSEGULV
Send musikken du lytter på til settene du spiller, med et strømlinjeformet grensesnitt som gjør blanding av spor til en lek. Plugg inn, still opp noen av favorittlåtene dine, og miks uansett hvor du er. Du kan overlate beatmatching til TRAKTOR, slik at du har mer tid til å velge låter som passer til stemningen, eksperimentere med FX, bruke looping og remix-dekk, og til å definere din egen lyd. Enten du er på en hjemmefest, en bar eller klubben, kan du lage mikser laget for å få deg til å bevege deg.

ALT DU TRENGER. HVOR DU TRENGER DET.
Få miksene dine ned superraskt: Still opp neste spor, finn stikkordet, kutt kicket og få inn litt romklang før droppet. Få enkel tilgang til uttrykksfulle effekter og viktige kontroller for hakker, stopp og sømløse overganger. Få lyden i hodet gjennom høyttalerne på sekunder.

SCRATCH. SNURRE RUNDT. SLIP.
Bruk kontrollhjulene til å matche spor – dytt decket forover eller bakover med kontrollhjulene for å få et spor synkronisert, bruk den berøringsfølsomme toppplaten for å finne startposisjonen din, eller til og med snurr den tilbake for tilbakespoling med høy energi. Fordi de er større, er det enda enklere å dytte, skrape og rulle.

REDIGER MED LOOPPER OG HOTCUES
Timing er alt, som de sier. Hopp til forskjellige deler av et spor med stikkord, avhengig av hva publikum trenger. Fordi hver er tilordnet en av åtte pads på hvert deck, kan du spille dem som et instrument for seriøst å kutte opp ting. Bruk loops for lengre mixer eller for mer tid til å eksperimentere. Alt vil alltid være synkronisert med beatet, så du vil aldri miste sporet.

GJØR MIXER FX TIL DITT HEMMELIGE VÅPEN
Du har den perfekte spillelisten, men det er det som foregår mellom sporene dine som kan utgjøre hele forskjellen. Bygg spennende overganger med ett-trykkskontroll av nye Mixer FX på hver kanal. Åpne opp en stor reverb, en dubby delay eller et jevnt filter for å få sporene dine til å poppe under miksen. Velg mellom åtte klubbeffekter og tre filtre, og bruk opptil fire om gangen med den dedikerte Mixer FX-kontrollen.

TRAKTOR PRO 3 OG TRAKTOR DJ 2 INKLUDERT
Begynn å spinne med en gang på den fulle versjonen av vår flaggskip DJ-programvare, TRAKTOR PRO 3, som brukes på verdens største scener. Finn intuitive profesjonelle verktøy som raskt hjelper deg med å definere stilen din.

TRAKTOR DJ 2 er vår gratis DJ-app for iPad og skrivebord – flott for å dykke inn i DJing med en arbeidsflyt som er rask å sette seg inn i, og perfekt for S2. SoundCloud Go+-integrasjon, sporanbefalinger og et brukervennlig grensesnitt betyr at alle kan mikse sporene de elsker.