L.R.Baggs M80 Magnetic soundhole pickup

Varenr: 1117276
L.R.Baggs M80 Magnetic soundhole pickup L.R.Baggs M80 Magnetic soundhole pickup L.R.Baggs M80 Magnetic soundhole pickup L.R.Baggs M80 Magnetic soundhole pickup
3 990,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
02.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Sjelen til gitaren din er i kroppen - fra toneskogen som den er laget av, til de fine detaljene på den måten den ble satt sammen. Standard magnetiske pickuper hører bare tørre strenger, noe som resulterer i en" elektrisk" Lyd som utelater den sanne akustiske stemmen til gitaren din. I kontrast hører M80 hele frekvensområdet for toneskogen, og bidrar dermed varme og kompleksitet til din forsterkede lyd.
Hemmeligheten til M80 er en patentert, fritt flytende humbucking spole som fungerer som en 3D-kroppssensor. Ettersom lydplaten resonerer i alle tredimensjoner, lar en proprietær suspensjon hver akse av den humbucking spolen reagere med gitarens bevegelse. Et resonant kroppssignal produseres og blandes med strengene for å trofast fange gitaren din som ingen annen magnetisk pickup som noen gang er opprettet.

M80 gir deg også valg av aktive eller passive innstillinger med bryteren. Den aktive innstillingen engasjerer en forforsterkning med innebygde EQ og audiofilkretser for den “høye troskap" Sound Baggs er kjent for. Bytt til den passive innstillingen og omgå forforsterkningen for en batterifri ytelse. Andre funksjoner i M80 inkluderer en batterisjekk, volumkontroll og justerbare polstykker for perfekt balanse mellom strengene.