Jackson Audio Prism

Buffer, Boost Preamp, EQ og overdrive

Varenr: 1143092
Jackson Audio Prism Buffer, Boost Preamp, EQ og overdrive Jackson Audio Prism Buffer, Boost Preamp, EQ og overdrive Jackson Audio Prism Buffer, Boost Preamp, EQ og overdrive Jackson Audio Prism Buffer, Boost Preamp, EQ og overdrive
4 366,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
09.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Toneskulptøren


Designet som det ultimate toneformingsverktøyet for en spillers pedalboard, er prisme en buffer, boost, forforsterker, ekv og overdrive, alt i en vakker og kompakt rustfri -Steel innkapsling.
Mye som et optisk prisme som tar hvitt lys og bryter det fra hverandre i de forskjellige fargene på spekteret, tar Jackson Audio Prism din gitars naturlige tone og lar deg øke den, forme den og forvandle den til til En ny tone som er unikt din.


• boost, buffer, forforsterker, ekv og overdrive pedal
• ± 15 dB aktiv 2-bånd Eq
• 3 diskrete boostkretser, hver med distinkte stemmer og 3 nivåer av Gain
• Perfekt som forforsterkning, alltid-på eller for å gi det ekstra presset for å få lyder
• Lite fotavtrykk
• Toppmonterte knekt-for enkel pedalboard montering
• Relédrevet ekte bypass
• Drevet av 9-18 V DC PSU
       (Center -, 2,1 mm, ~ 10 mA strømtrekk)


Tradisjonelt vil de fleste spillere bruke et løft/forforsterkerpedal for å kjøre frontenden av en rørforsterker i overdrive og gitt den enorme Mengden produksjon, prisme gjør dette veldig bra. Imidlertid oppfordrer Jackson Audio spillere til å eksperimentere ved å plassere pedalen foran på pedalboardene sine for å glede seg over mange nye toner, ettersom prisme øker deres eksisterende signalkjede.


De tre distinkte fargen Stemmene lar pedalen passe til alle slags tone -mål. Bruk vintagemodus for en silisium diskant-booster-stil, AMP gir et veldig musikalsk klingende MOSFET-boost som emulerer tonal respons fra en overdrevet vakuumrørforsterker, mens trans gir en ultra-transparent JFET-boostkrets. Hver boost/forforsterkerkrets er helt diskret og er inneholdt i sin egen sanne bypass -sløyfe, så det er aldri noen ekstra kretsløp i signalstien.


Helt på slutten av signalkjeden, prisme Inneholder en høystrømbuffer som brukes til å styrke signalet ditt og bevare tonen din, uavhengig av hvor kompleks pedalboard er eller hvor lenge kabelen kjøres tilbake til forsterkeren din kan være.


Bruk prisme Prism For å konturere tonen din, smell frontend på rørforsterkeren eller legge til ny dimensjon til dine eksisterende pedaler - uansett hvordan du bruker pedalen, vil det være hjørnesteinen i riggen din i mange år fremover!