Jackson Audio Belle Starr Drew Shirley

Signature Drive Pedal

Varenr: 1143089
Jackson Audio Belle Starr Drew Shirley Signature Drive Pedal Jackson Audio Belle Starr Drew Shirley Signature Drive Pedal Jackson Audio Belle Starr Drew Shirley Signature Drive Pedal Jackson Audio Belle Starr Drew Shirley Signature Drive Pedal
3 429,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
09.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

signatur lav/midtgevinst overdrive


Resultatet av flere måneders samarbeid med Drew Shirley fra Grammy Award -vinnende rockeband Switchfoot, Belle Starr er en lav/midtgevinstpedal perfekt for å holde Tonen i instrumentet ditt er intakt. For å få sin signatur overdrevne lyd, kjører Drew løp super små, lav-wattrør ampere vidåpne og Belle Starr ble designet for å gjenskape nøyaktig disse tonene.


• Lav/midtgevinst overdrive pedal < Br> • Glatt og naturlig oppbruddstil for ikke -negativ tilbakemeldingsforsterkere
• Unik klippekrets med MOSFET -transistorer i stedet for silisiumdioder
• Tiny Footprint og toppmonterte knekt - for enkel pedalboard montering
• Drevet av 9-18 V DC PSU
       (Center -, 2,1 mm, ~ 20 mA strømtrekk)


Med vilje ikke en høy -gevinst overdrive, har Belle Starr en lav/midtgevinstkrets som har de glatte og naturlige sammenbruddskarakteristikkene til Mindre, ikke-negative tilbakemeldingsforsterkere. 
For å gjøre overdriften så naturlig klingende og amplignende som mulig, inkorporerte Jackson en unik klippekrets som har MOSFET-transistorer i stedet for tradisjonell silisiumdioder.
8 måneder å ringe i belle -starr med hver variasjon av forsterker fra Fender til Marshall, Vox og  selvfølgelig Jackson Amps har sikret  at Belle Starr vil jobbe med enhver forsterker du kobler den opp til.
Belle Starr har 9 -18V operasjon, ekte bypass -svitsjing og et lite fotavtrykk med toppmonterte knekt, alt gjør det enkelt å passe perfekt inn i hvilken som helst rigg!