Jackson Audio Blossom

Optical Compressor Pedal

Varenr: 1143088
Jackson Audio Blossom Optical Compressor Pedal Jackson Audio Blossom Optical Compressor Pedal Jackson Audio Blossom Optical Compressor Pedal Jackson Audio Blossom Optical Compressor Pedal
3 069,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
02.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Optisk kompressor


Med nøyaktig den samme optiske begrensende komprimeringskretsen som Jackson Audios fullt med komprimeringsmesterverk The Bloom, er Blossom en enkel og enkel å bruke optisk kompressor.


På grunn av dens naturlige og berørte responsive blomst, er  Blossom  er ideell for spillere som vanligvis ikke bruker komprimering, men som vil ha den 'mestret' responsen som optisk komprimering gir til en gitarists tone. < /p>


• Kompressorpedal
• Optisk stilbegrensningskrets fra Jackson Audio Bloom
• Enkel og enkel å bruke kontrollsett
• Flat frekvensrespons som holder tonen din uberørt
• Tiny fotavtrykk og toppmonterte knekt - for enkel pedalboard montering
• Drevet av 9 - 18 V DC psu
       (Center -, 2,1 mm, ~ 20 mA strømtrekk)



Kjent for sin åpenhet og subtilitet har blomsten en optisk begrensningskrets. Basert på blomstringens "landstil" grønne kanal, tar den inspirasjonen fra kompressorer designet under gullalderen med vakuumrørkretser og er perfekt for de spillerne som vil presse, men også vil holde det enkelt.
< br>
Selv om pedalen kan gi en veldig aggressiv respons ved mer ekstreme kompresjonsinnstillinger, ligger dens virkelige styrke i den lyd. Frekvensresponsen til kompressorseksjonen er linjal flat og øker ikke eller kutter noen av høye eller lave.


Akkurat som en godt designet kompressorkrets skal,  Blossom  endrer dynamikken i Gitarsignalet og ikke tonen - en god kompressor skal kjennes og ikke høres!