Hartke TX300

Varenr: 1104598
Hartke TX300 Hartke TX300 Hartke TX300 Hartke TX300
4 307,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
06.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

300 watt til fingertuppene.

Den lette TX300 bassforsterkeren er svaret for bassaktører som trenger en kompakt forsterker som kan oppfylle kravene til enhver spillejobb. Med 300 watt pakket inn i et aluminiumschassis som bare veier fem kilo, og en fleksibel forforsterker med hartke -form for å ringe opp en hvilken som helst tone, er TX300 et bærbart kraftverk.

Preamptive

TX300&Apos; s forforsterkning tilbyr en aktiv 3-bånd EQ med  Hartke&Apos; s formkrets, noe som gir enorm kontroll over tone. Stasjonsknappen lar brukerne legge til en subtil varme i lyden eller sveive den opp for å fullføre Fuzz. Ombordkompressoren kan ringes opp for å jevne ut merknadsvolum, legge stans til lyden og beskytte høyttalerskapet mot de vanskeligste finger-poppingsteknikker.

 

 

. Strong> I form

Formekontrollen er et konturfiltreringssystem designet for å forbedre lyden av bassinstrumenter. Når det er aktivert, lar den spilleren kontinuerlig feie et filter gjennom forskjellige frekvenser for å tilpasse effekten av kurven for de spesifikke tonale egenskapene til instrumentene deres. Denne kurven gir moderat boost ved visse frekvenser og dyp demping hos andre.

 

lys & Allsidig

Med et anodisert aluminiumschassis og bare veier fem kilo, er TX300 både robust og ultra-bærbar. Denne klasse D -forsterkeren gir tonalegenskapene til tradisjonelle forsterkere, minus den tilbakekoblende vekten. En balansert XLR -direkteutgang tillater tilkobling rett inn i en mikser, ideell for direkte opptak eller ytelsesstedoppsett. Og med en hodetelefonutgang og 1/8" (3,5 mm) inngang for å spille sammen med sporene dine, TX300 er like hjemme i øvingsrom som i studioer eller på veien.