Gibson Slash Jessica Les Paul Standard

Honey Burst

Varenr: 1198432
Gibson Slash Jessica Les Paul Standard Honey Burst Gibson Slash Jessica Les Paul Standard Honey Burst Gibson Slash Jessica Les Paul Standard Honey Burst
40 999,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Fans av Guns N' Roses og Velvet Revolver er nok kjent med gitaren som Slash ga navnet 'Jessica'. Jessica har vært Slash sin hovedgitar på scenen siden 1988. Den originale Jessica-gitaren var en andresortering på fabrikken og en av to Les Paul-gitarer Gibson sendte til Slash sent på 80-tallet. Med stolthet presenterer Gibson nå en ny modell basert på Slash sin gamle favoritt. Jessica har en tredelt lønnetopp og en mahogany kropp uten weight-relief og en mahoganyhals med 50-tallsprofil. I "motorrommet" på Jessica finner du et par med Gibson Burstbucker-pickuper med Alnico 2-magneter som er loddet til Orange Drop-kondensatorer.

 

Originalt hadde Jessica en lys Cherry Sunburst-finish, men Slash fikk gitaren omlakkert. Dette gjenspeiles også i den nye modellen, med honey burst på toppen og rød baklakk. Det eneste som mangler fra originalen er mange år med slitasje etter et liv på veien - den må du stå for selv. Trussrod-dekselet er prydet av Slash sin signatur, og gitaren kommer også ferdig med Schaller straplocks. I hardcasen får du også med ekstra case candy; Slash plektersett, en USA lærreim, et multiverktøy og et blankt trussrod-deksel.

Produktinformasjon

Ant strenger 6
Antall bånd 22
Gripebrett Rosewood
Halskonstruksjon Set-Neck
Hardware finish Chrome
Kasse/bag inkludert? Ja
Kroppskonstruksjon Solidbody
Orientering Høyrehendt
Oversadel Graph Tech
Oversadel bredde 1.69" (43 mm)
Pickupkonfigurasjon HH
Skalalengde 24.75" (629 mm)