Fulltone Supa-Trem 2 v2 Custom Shop

Varenr: 1135823
Fulltone Supa-Trem 2 v2 Custom Shop Fulltone Supa-Trem 2 v2 Custom Shop Fulltone Supa-Trem 2 v2 Custom Shop
4 721,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

SUPA-Trem 2 V2 har to identiske separate kretsløp i ekte stereo med 2 innganger og 2 utganger. Den har også forbedret bypass takket være JFET-buffrede utganger, pluss gir tappetempo med hastigheter så treg at det tar 6+ sekunder å panorere mellom utgangene eller supersnelle hastigheter i overkant av 200 bpm.


Å holde nede på tempo-bryteren i 3/4 av et sekund muliggjør ekte halvhastighet/dobbelthastighet. Volumknappen har 15dB tilgjengelig boost, som fungerer som et fint rent løft med blandingsnottet.


Fasekorrelasjonsknapp Panner mellom forsterkere med knotten satt full ut av fasen eller en massiv bankende tremolo uten panorering når knotten er satt til full fase.


Så er det bølgeformbryteren som tilbyr enten en standard sinus, en ekte firkant som er brutalt brå og hakkete i enhver hastighet selv med hi-gain ampere, og "warble", for å tilnærme Vintage Leslie og univibe bølgeformer.


Versjon 2 er omtrent halvparten av størrelsen på SUPA-Trem 2 og debuterer den utrolige Square Wave-modus. V2 legger også til en ekstern båndkontakt. Endelig har V2 de samme JFET-inngangene, JFET-op-AMPs og JFET-utgangene, men med de nyeste FullTone Custom Made Optocouplers som tilbyr et langt bredere spekter av tremolo-intensiteter enn tidligere tilgjengelig.