Fulltone 2B Booster Pedal

Varenr: 1081658
Fulltone 2B Booster Pedal
2 138,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Hva er det?

FullTone 2B er en liten, gjennomsiktig og fantastisk boostpedal, født fra "boost" -kanalen i vår FD3 -pedal. Rett etter at FD3 kom ut begynte jeg å få en jevn strøm av e -postmeldinger som spurte om jeg kunne "Vennligst gjør det til en enkelt kanals boostpedal!" Så jeg stappet kretsen til den minste mulige kabinettet 4.5" x 2.1" x 2.3" Med batteri tukket tett inni og til og med konstruert plassbesparende bakmontert, ut og DC Power Jacks, og la til en viktig funksjon som ikke tilbys i FD3.

Hvorfor trenger en gitarist et "boost" Pedal?

En boostpedal brukes ikke bare til å sparke opp volumet ditt når det er tid for solo! En god booster kan også løse mange problemer i den moderne gitaristens rigg, fordi dagens pedalboards gjennomsnittlig 8 eller flere pedaler, med hver av de pedalene som krever: en gitarkabel --- & gt; jack --- & gt; mer ledning-- -& gt; Footswitch --- & gt; Circuit --- & gt; fotbryter igjen --- & gt; jack --- & gt; mer wire-& gt; og videre til neste pedal. Det er et under at det er noe signal igjen etter alle tingene vi har sett signalet vårt. Har du noen gang spilt gjennom en 10 'gitarkabel rett inn i en flott rørforsterker? Følelsen, dynamikken, den fete tonen ... får deg til å ville spille! Så kobler du til det overbefolkede pedalboardet ditt, og plutselig er lyden liten, tynn, med reduserte lave, papp midter og skrapete tynne høydepunkter. Det er her en god booster kommer godt med, fordi all den ledningen og alle disse tilkoblingene reduserer signalet ditt med en målbar mengde med hver passerende effekt i signalkjeden. Legg til en god booster, så kan du hente mye av den tapte gevinsten, tonen og det reaktive samspillet mellom deg og din nydelige rørforsterker. Plutselig er "berøringen" tilbake.

Hva skjer når 2B er slått av?

Det er problemet med andre boosters ... når de først er av, slutter de å tilby høyt Kvalitetsenhet-Gain-buffer for å drive de lange kablene, så du ender opp med å måtte kjøpe to boosters, ett sett til “Unity Gain” og det andre settet for å gjøre volumendringene dine! En bedre løsning er 2B, dens enhet-Gain JFET-forsterker buffer signalet ditt når pedalen er slått av ... og når 2B er slått på; Den eneste forskjellen er nå at gevinstknappen kommer i spill, slik at du kan sette ønsket løft opp til 20dB! Dette er det som skiller 2B fra FD3s Boost Channel ... FD3 er True-Bypass, mens 2B har den ekstra fordelen med å bli buffret-bypass.

Hvorfor er 2B en stor booster?

Fordi jeg går den ekstra milen og kjøper den beste JFET -opampen, etter min mening ... sikker den som høres best ut for øret mitt. Problemet med andre boosters er at jo mer du slår dem opp, jo mer høyder legger de til. Ikke tilfelle med 2B, det er en subtil avrulling av de tøffe ultrahøye frekvensene når du ruller nivåknappen med klokken etter 12 klokken. Det er subtilt, du hører kanskje ikke det, men du vil ikke høre den skingrende toppen som andre boosters kan formidle!

Hva er dynamikknappen?

2B tilbyr noe helt unikt i en verden av boostpedaler; En dynamikknott. En subtil germanium diodebegrensningskrets som (når du vender mini-knotten med klokken) begynner å endre følelsen av notene som spilles, så vel som å dempe de harde forbigående piggene som kan overbelaste din forsterker. Disse piggene kan være utmattende for ørene dine, forsterkeren og for høyttalerne! I likhet med å bruke en begrenser på blandingen av en sang i studio, hjelper 2Bs dynamikkfunksjon deg med å holde din plass i live -blandingen ..... som en veldig smart kompressor. Denne funksjonen kan gjøre en "OK" AMP -følelse responsiv og saftig, og vil hindre deg i å forvrenge forsterkerens innspill, et problem som plager de fleste boosterpedaler.

Spesifikasjoner:

inngangsimpedans : Ultrahøye 1.65Mega ohm ... ikke en sjanse for samhandlingsproblemer med gitarer eller andre effekter
Output Impedans: Ultra-low 300OHMS..NO Sjanse for lasting eller interaksjonsproblemer.
Maks gevinst: @ 20dB
Størrelse: 4,5" x 2.1" x 2.3"
vekt = 12 gram (med det medfølgende batteriet)
Krav til strøm: Alt fra 5 til 18 volt DC, 9 eller 18 VDC anbefalt