Fulltone The 70-BC Fuzz

Varenr: 1037386
Fulltone The 70-BC Fuzz
2 999,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Har du noen gang spilt en original fuzzface fra rundt 1970? (Hint: Ikke i det hele tatt den samme lyden som de med samme navnebror som er masseprodusert for øyeblikket.) Vår har to med vilje ikke-samsvarende (for harmonisk innhold) silisiumtransistorer som snarrer og spytter ... ikke for den saktmodige! Hvis du setter" fuzz" På 10 vil du rive, og du kan få all slags svingning og rare ... men det er rock. Ikke prøv å bruke det med en wah wah ... du kan&Apos; t, og heller ikke Jimi, uten at det skriker og hylende. Vil du ha høflig og stille? Gå andre steder. Vil du ha kunst i en boks? Kom inn.

plassert i en 16 gauge stålboks og pulverlakkert dyp blå, er denne pedalen litt uregjerlig, men med litt varme ... ideell for eldre 4 inngangs marshall Amps, den har mye mer fuzz enn&Apos; 69 pedal og inkluderer en midtkontroll for ekstra klarhet og kutt.

Jeg fikk hendene på Eric Johnson&Apos; s blå fuzzface som det Han brukte fra toner gjennom AH via Musicom -perioden (nå eid av Ian Moore) og innlemmet noen få av sine tonale hemmeligheter i&Apos; 70 pedal med svimlende lydresultater!