Focal Clear MG Professional

Varenr: 1158653
Focal Clear MG Professional Focal Clear MG Professional Focal Clear MG Professional Focal Clear MG Professional Focal Clear MG Professional
15 483,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
09.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Clear MG Professional er et sett med circum-aural open-back-hodetelefoner. Deres ‘M’-formede magnesiumkuppel tilbyr eksepsjonell dynamikk, kombinert med en kapasitet til å reprodusere de minste detaljene over hele lydspekteret. Når det gjelder mekanikk, sikrer utformingen av pannebånd og åk at hodetelefonene sitter over hele hodet, for optimal komfort. Den nye generasjonen perforerte mikrofiberputer resulterer i en ekstremt åpen design. Tydelige MG Profesjonelle hodetelefoner har nye honningkakede griller.

Åpningen av den ytre øreproppen er enda bredere, og forsterker følelsen av romligisering og lydbildet. Den interne 'M' gitteret følger kurvene til høyttalerdriveren så nært som mulig, for en enda mer presis reproduksjon av høy frekvens: du glemmer helt at du har på deg hodetelefoner, og i stedet kan du glede deg over den samme lyttesensasjonen du vil få med det beste skjermer. Hodetelefonene hevder seg som det essensielle verktøyet for de mest krevende fagfolkene, slik at du kan ta raskere beslutninger takket være denne dynamikken, og sikre overføringskvaliteten på arbeidet som utføres.

Focal presenterer Clear MG Professional
Den globale lederen innen akustikk, Focal fortsetter å innovere og presenterer et nytt arbeidsverktøy for Sound Engineers and Producers: Clear MG Professional. Det franske merket har gått enda lenger enn for sine første klare profesjonelle hodetelefoner, og tilbyr enda mer imponerende ytelse. Clear MG Professional har ambisjoner om å bli de ledende profesjonelle hodetelefonene.

Focals innovasjon gjør hele forskjellen
De klare MG-profesjonelle circum-aural open-back-hodetelefonene er designet for musikkskapere som leter etter et pålitelig verktøy når det gjelder kvalitet og overføringshastighet. Mens de første klare profesjonelle hodetelefonene innlemmet 15/8 "(40 mm) fulltaler for høyttalere med aluminium/magnesium 'M'-formede inverterte kupler, har Clear MG Professional de samme høyttalerdriverne, men i magnesium. Etter fire års forskning og utvikling, Ingeniørene på Focal har designet dette nye materialet for å oppnå en enda mer optimalisert kombinasjon av nøkkelkriteriene for høyttalerdrivere for letthet, stivhet og demping. St. Étienne-merket posisjonerte seg først på det globale markedet for Hi-Fi-hodetelefoner i 2016. Denne unike ekspertisen, kombinert med fransk produksjon mestret i sine egne workshops, lar merkevaren garantere kompromissløst kvalitet.

presisjon, dynamikk og hastighet
Takket være denne nye kjeglen, kombinert med den rammeløse 1 "(25 mm) -diameteren og 1/4" (5,5 mm)- høy kobberstemmespole, blir lydopplevelsen gjort enda mer presis, og gir imponerende detaljer over hele spekteret mens du bevarer Utmerket tonalbalanse. Surroundens fleksibilitet gir letthet, derfor mer dynamikk og innvirkning på tvers av hele frekvensspekteret. Det åpne gitteret inne i øreproppen utvider de høye frekvensene og følger ‘M’ profilen til kjeglen nærmere for å redusere bivirkningene ytterligere. Med en 24kHz oppbrudd er de høye frekvensene ekstremt lineære og de forbigående signalene blir respektert.

komfortabelt arbeid og luksuriøs finish
Alt er designet for arbeidskomfort, så vel som estetikk. Utformingen av pannebåndet viser en konstant kurve og vekten på hodetelefonene er fordelt jevnt over hodet. Det faste aluminiumsoket er dekket med en strukturert svart maling, for elegant design og ripebestandighet. I stedet for den tradisjonelle vertikalt roterende mekanikken, har disse blitt flyttet innenfor pannebåndet for enda større komfort. Dette gir mulighet for utmerket forsegling, mens Red & Black blander klassiske og moderne utseende. Den termoformede bærevesenet formet for å passe til den klare MG -profesjonelle, og med mindre dimensjoner, er vevd i farger for å matche hodetelefonene. Til slutt leveres to lavresistivitet OFC 24 AWG kobberkabler.

Funksjoner:

  • En helt ny magnesiumkjegle for enda større dynamikk
  • En bemerkelsesverdig tonalbalanse over hele spekteret
  • Bassen er artikulert helt ned til de lave frekvensene
  • detaljnivået i de høye frekvensene
  • Komfortabel og ergonomisk
  • Lav impedans (55 ohm)
  • 2 x OFC 24 AWG Kobberkabler levert: 1 x 16,5ft (5m)
    • Spiralkabel + 1 x 3,9ft (1,2 m) kabel, 1/8 "(3,5 mm) stereo
    • Jack -kontakt med 1/8 "(3,5 mm) jack - 1/4" (6,35 mm)
    • Jack Adapter
  • Stivt bæreveske levert


Spesifikasjoner:

  • Type: circum-aural open-back hodetelefoner
  • Impedans: 55 ohm
  • Følsomhet: 104dB SPL/1MW @ 1KHz
  • thd: 0,25% @ 1KHz/100dB SPL
  • Frekvensrespons: 5Hz - 28kHz
  • Speaker Driver: 15/8 "(40mm) 'M'-formet magnesiumkuppel
  • vekt: 450g
  • leverte kabler: 5m asymmetrisk kabel (1/4 " - 6,35 mm TRS -knekt) .2m asymmetrisk kabel (1/8" - 3,5 mm TRS -knekt) 1/8 "(3,5 mm) til 1/4 "(6,35 mm) stereo jack adapter
  • Spare øreputer: 2 x Spare øreputer levert
  • Bæreveske gitt: 50x240x120mm

Produktinformasjon

Hodetelefon Aktiv støydemping Nei
Hodetelefon Bluetooth Nei
Hodetelefon form Rundt øret
Hodetelefon konstruksjon Åpent
Hodetelefon tilkobling 3.5mm og 6.3mm
Hodetelefon Utbyttbar kabel Ja
Impedanse hodetelefon 55 Ohm