EVE SC3070 - LEFT

Varenr: 1142473
EVE SC3070 - LEFT EVE SC3070 - LEFT
17 400,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
06.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

SC3070 er en høyoppløselig, tri-amplifisert nær / midtfelt skjerm optimalisert for presis mellomtone og kraftig bassrespons, noe Påkrevd, men der plassen er på en premie.

SC3070 Active Reference Studio Monitor utvider det eksisterende spekteret av hovedmonitorer med en mindre studio -skjerm. Denne 3-veis modellen oppnår den enestående mellomtonen reproduksjonen av SC407s mellomhøy seksjon med eksepsjonell balanse og lav forvrengning over hele frekvensområdet, men i et mye mer kompakt skap. SC3070 er den ideelle løsningen for innspilling, mestring og hjemmestudioer.

Eve Audio' s Own  Air Motion Transformer  RS3 er kombinert med en spesialdesignet 4" Midtet driver for å gi SC3070 nøyaktig og ikke-hyped overføring av høye og mellomfrekvenser uten å være slitsomme. A 7" Woofer-sjåføren avrunder SC3070 ved å gi presise og kraftige lave frekvenser.

Bass- og mellomtoner-drivere er de samme og nbsp; Silvercone  funnet i eksisterende modeller fra Eve-lyd som har bevist sin verdi i toppstudioene alle over hele verden. Disse driverne jobber med et kobber-cap-magnetsystem med lav forvrengning, noe som reduserer forvrengningsfaktoren betydelig. Det glassfiberbelagte membranmaterialet er konstruert i en stabil honningkakestruktur for å garantere ekte tonal reproduksjon.

Som med alle skjermer fra EVE-lyd, har SC3070 høyoppløselig  DSP-elektronikk. En analog/digital omformer av høy kvalitet fra Burrbrown (24bit/192kHz) konverterer det analoge inngangssignalet levert via RCA eller XLR. DSP sikrer latensfri filtrering og beskytter samtidig hele frekvensområdet mot overbelastning. Når den er slått på, øker volumet på SC3070 sakte for å gi nok tid til å redusere kildevolumet hvis inngangssignalet er for høyt.

Justeringer av det akustiske miljøet kan gjøres via den fremre roterende/trykkkoderen med roterende LED -ring. Denne knotten tillater utjevning av systemvolum så vel som justering av filtre for romvariabler (lav hylle, midt EQ og høye hyllefiltre). Alle innstillinger vises på LED -ringen, og gir øyeblikkelig informasjon om de valgte verdiene. LED-ringen lysstyrke kan justeres for mørke studioer eller videoapplikasjoner.

Tre høykvalitetsklasse D-forsterkere fullfører systemet og leverer nok strøm til kravene til moderne musikkproduksjon. Valgte volum- og/eller filterinnstillinger kan være uavhengig fikses med dip-bryter som er plassert på baksiden av forsterkeren for å forhindre uautoriserte eller utilsiktede justeringer.