Enttec 8PX30-F Pixel tape RGB+CW

Hvit PCB. 30 LEDs/m, 5V. 5 meter

Varenr: 1153303
Enttec 8PX30-F Pixel tape RGB+CW Hvit PCB. 30 LEDs/m, 5V. 5 meter
2 030,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

lyst og effektivt, skinner 5V RGBW -pikselbåndet for det er ensartet fargeblanding og lysere piksler. Med 30 RGBW -lysdioder per meter gir det lerretet for en flott sekvens av pikselkunst. Fullt kompatibel med Enttec-området for pikselkontroller.


30 RGBW LEDS per m
Det kan skilte med 30 fargekalibrert høykvalitets RGBW LED-er per meter . & nbsp; Hver LED er lappet som en individuell piksel, og tilbyr jevn lysstyrke og utvidet fargespekter. Nyttig, når du trenger den perfekte hvite

hver piksel teller
Individuelt adresserbare LED -piksler, er dette pikselbåndet egnet for forskjellige scener, arkitektoniske eller underholdningsapplikasjoner.

lyst og effektiv
med et maksimalt strømforbruk på 6,5 watt per meter, og en lumenkapasitet på 201 lumen per meter. 5V -pikselbåndet gir en effektiv, men lik .

utvide som du vil
bli med to lengder sammen eller kutt dem i en mindre lengde. Rangert IP20, anbefales dette båndet for bare innendørs bruk.