Enttec DPRO 8 Universe Lisens

Med lisensdongle

Varenr: 1153201
Enttec DPRO 8 Universe Lisens Med lisensdongle Enttec DPRO 8 Universe Lisens Med lisensdongle
9 133,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Den beste programvaren i sin klasse

Med muligheten til å kontrollere belysningen lett, er det ikke rart at D-Pro er den beste programvaren i sin klasse. Drift sømløst på Mac eller PC, D-Pros intuitive grensesnitt og omfattende utvalg av avanserte funksjoner gjør løpende forhåndsinnstilte belysningssignaler, en annen karakter. Det er ren belysningskontroll ved fingertuppene.

funksjoner

Lysekontroll for Apple Mac eller Windows PC

Mac eller PC, du Trenger ikke å velge lenger. D-Pro kjører sømløst på begge plattformene på 32 eller 64 bit. Gi deg det samme grensesnittet du kan bytte når du endrer systemer

tilkoblingsmuligheter slik du vil ha det

Kontroller lysene dine ved å bruke vår prisbelønte USB Pro MK2 eller bransje Standard ART-nett enheter. Koble til en hvilken som helst MIDI -overflate eller de dedikerte Enttec -vingene for de hendene på følelsen til belysningskontroll.

frittstående showstøtte (Pro Mk2)

Siden v1.8.1 , & nbsp; Alle versjoner av D-Pro tillater lagring av D-Pro-showet i Pro MK2. Kos deg med frittstående lysshow -avspilling, uten en datamaskin. Denne funksjonen er ideell for arkitektoniske, detaljhandels- og visningsapplikasjoner.

ubegrenset potensial

Ubegrensede grupper, ubegrensede paller og, ubegrensede signaler tillatt

< P> Avansert timing

Med den avanserte timingfunksjonen kan enhver kategori av attributter for enhver inventar ha sin egen tid i en signal, atskilt fra den totale kø -timingen.

Vær programmereren

Et konsept som er kjent for mange bevegelige lyskonsollbrukere, kan "programmerer" -området bli gjort og lagres live -redigeringer som en signal, gruppe, eller palett.

lisensalternativer

2 Universe (70573): & nbsp; Begrenset til bare en enkelt datamaskin, må være registrert før bruk, last ned bare
8 Universe (70571): & nbsp; Bærbar lisens på en USB -dongle, pakke inkluderer CD- og USB -lisensdongle, evne til å lagre det frittstående showet på Pro MK2, opptil 8 universutgang.


min. Programvarekrav

Mac: OS x 10.7 eller bedre, Intel -prosessor. Den nåværende utgivelsen av D-Pro (1.8.1) er fullt kompatibel med MacOS 10.13 og 10.14.
Windows: Windows Vista eller Better. & Nbsp; & nbsp; (Windows XP-støtte opp til D-Pro 1.4.2)