EarthQuaker Devices SUNN O))) Life pedal

V3

Varenr: 1177143
EarthQuaker Devices SUNN O))) Life pedal V3 EarthQuaker Devices SUNN O))) Life pedal V3 EarthQuaker Devices SUNN O))) Life pedal V3 EarthQuaker Devices SUNN O))) Life pedal V3 EarthQuaker Devices SUNN O))) Life pedal V3 EarthQuaker Devices SUNN O))) Life pedal V3 EarthQuaker Devices SUNN O))) Life pedal V3 EarthQuaker Devices SUNN O))) Life pedal V3
6 012,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Sunn o)))   og Earthquaker Devices er glade for å bringe deg   The Life   Pedal   Volum III. Sunn   O)))   Life   pedal   V3 -kretsen har blitt nøye finjustert fra originalen for å presse hver siste dråpe tunge knusende tone tilgjengelig.   Oktavdelen har vært finjustert for å gjøre den mer uttalt   uten å miste bunnenden, og vi la til en tredje   fotbryter, ved å bruke flexi switch -teknologi, for oktaven for å tillate en ekstra metode med rask og radikal toneforming. Vi er glade for å ha dette tilbake i permanent produksjon, det er   en sann   arbeidskraft av kjærlighet.

 

Hovedfunksjoner:

  • Forvrengningspedal med en blandbar analog oktav opp og en booster for øyeblikkelig jordskakende sunn o))) signaturtoner  
  • versjon 3 av den populære livspedalen designet i samarbeid med Sunn O))
  • Funksjoner 3 forskjellige klippemuligheter:
    o symmetrisk silisium
    o asymmetrisk silisium & LED
    o ren opamp -driv
  • forvrengning og booster kan brukes uavhengig
  • uttrykk og   fotswitch   kontroll over analog oktav opp
  • oktavblanding tillater total Kontroll over hvor mye oktav som er blandet inn i kretsen
  • all-analog signalsti
  • True bypass
  • stille relébasert bytte med Flexi-Switch®-teknologi
  • drevet av vanlig 9 V DC PSU   (Center -, 2,1 mm, ~ 25 mA strømtrekk)

 

The Sunn o))) Life   Pedal V3   er en forvrengning med en blandbar analog oktav opp og en booster kombinert i en kompakt pakke. 'Amplitude' -siden er trofast modellert etter den klassiske 'White Face' -forvrengningsenheten, ved å bruke moderne, pålitelige komponenter for å vare en   levetid. De eneste modifikasjonene som er gjort i den opprinnelige kretsen er i klippeseksjonen. Den tradisjonelle kretsen bruker et enkelt par silisiumdioder for en tett, komprimert knase.

 

Som med versjon 2, Sunn O))) Livspedal v3 tilbyr to ekstra klippemuligheter for bedre å tilpasse seg forskjellige rigger. Den første posisjonen er ingen dioder som tillater full, slipende OP amp -angrep ved maksimalt volum. Den andre posisjonen bruker to silisiumdioder og en LED i en asymmetrisk klippekonfigurasjon. Dette leverer en litt komprimert og glatt knase, lik en ventilforsterker. Den siste posisjonen er bestanden dobbelt silisiumdiodekonfigurasjon som gir den klassiske tonen du kjenner og elsker.

 

oktaven i   Life   pedal   er en all-discrete, Analog fullbølge likeretterbase på en klassisk vintage design. Ligger ved inngangen til kretsen, blander oktavkontrollen sakte i oktaveffektene når du vender den med klokken. Denne funksjonen kan også brukes via ekspresjonskontroll som gir mulighet for vill, håndfri oktav svulmer midt-riff eller ved å bruke   fotswitch   for øyeblikkelig oktav fuzz-ødeleggelse.

 

Fordi dette er en analog oktaveffekt, er den monofonisk og fungerer best å spille enkeltnotater over den tolvte freten mens du bruker nakkepickupen. Å spille akkorder med den analoge oktaven vil høres klangende og kaotisk ut.

 

Bruke bro pickup og spiller under den tolvte fretten vil gi en veldig subtil oktaveffekt. Gå full oktavtransforms   Life   pedal   fra en enkel forvrengningsapparat til en hevelse, rasende fuzz som ligner på den klassiske superfuzz!

 

størrelsesorden '-delen i   Life   pedal   er en enkel all-diskret MOSFET-booster designet for å sprenge forforsterkerørene dine og kjøre dem vilt. Det er en 100% ren, ikke-tull, høy impedansforsterker som tilfører veldig liten farge til tonen din. Den tilfører ikke forvrengning på egen hånd, men har rikelig med produksjon for å skyve forsterkeren din i metning.

 

Signalstien går oktav & gt; forvrengning & gt; boost. Oktavforvrengning og booster kan brukes uavhengig med sine egne respektive fotbrytere. Petrine -korset er oktavforvrengningen og det kristne korset er booster.